Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2019

De jury voor de Cultuurprijs Halderberge maakte tijdens het 4e Halderbergs Cultuur Café de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend. Stem nu op uw favoriet! Dit kan de hele maand september.

Ik stem op:

Omgevingsvergunning

Bouwen en verbouwen

Houd rekening met het onderstaande wanneer u bouw- of verbouwplannen heeft.

U kunt altijd via de website een afspraak maken met een van de medewerkers van het Omgevingsloket. Houdt u er wel rekening mee dat een gegeven advies op basis van de door u verstrekte gegevens niet leidt tot een bindend advies.

Te volgen stappen

Voor verdere vragen kunt u contact opnemen met het omgevingsloket van de gemeente Halderberge. U kunt een mail sturen naar omgevingsloket@halderberge.nl, u kunt ons bellen op 14 0165 of u maakt vooraf een afspraak om langs te komen bij de balie via deze website. Selecteer hierbij het product 'Bouw- en sloopvergunning'.

Conceptaanvraag

  • Een conceptaanvraag is bedoeld om uw plannen te toetsen aan het bestemmingsplan en om de welstandscommissie te laten beoordelen.
  • De kosten voor de verschillende activiteiten staan opgenomen in de legesverordening.

Klik hier om uw aanvraag in te vullen

Let op: U kunt dit aanvraagformulier bij het invullen niet tussentijds opslaan. Zorg daarom dat u voldoende tijd heeft en dat u de benodigde (digitale) bestanden zoals onder andere een situatietekening, bouwtekening en kadastrale tekeningen bij de hand heeft.

 

Definitief

U kunt de aanvraag omgevingsvergunning indienen via www.omgevingsloket.nl. De indieningsvereisten staan vermeld in de MOR (regeling omgevingsrecht).

Uw Reactie
Uw Reactie