Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2020

Wethouder Hans Wierikx maakte op woensdagavond 1 juli, op voordracht van de jury voor de Cultuurprijzen, de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend.
De genomineerden zijn dit jaar: Mark Buijs (inspirator cultureel erfgoed), Aad Rijpsma (schilder/kunstenaar) en Joep de Wildt (tonprater). Stemmen op uw favoriet kan tot 1 oktober.

  1. Stap 1 van 2. Actieve stap: Begin
  2. Stap 2 van 2: Voltooid
Ik stem op:

Proclaimer

De gemeente Halderberge is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan deze actueel en juist te houden. Heeft u vragen over de website of komt u informatie tegen die niet (meer) klopt? Stuur dan een e-mail naar gemeente@halderberge.nl

Toegankelijkheid

Wij vinden het belangrijk dat iedereen deze website kan vinden en gebruiken. Daarom besteden we veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, leesbaarheid en vindbaarheid van de informatie op onze website. De website van de gemeente Halderberge voldoet nog niet volledig aan de Webrichtlijnen, versie 2, niveau AA, maar we werken hier continu aan. Toegankelijkheidsproblemen nemen we mee in de verdere ontwikkeling van de website.

Archief

De website van de gemeente Halderberge wordt dagelijks gearchiveerd in een online archief

Links naar andere websites

Om het u gemakkelijk te maken, kunt u via deze website soms ook websites bezoeken die niet van de gemeente Halderberge zijn. Wij hebben geen zeggenschap over deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan.

E-mailgebruik

Als u een mail ontvangt die niet voor u bestemd is, vragen wij u de e-mail terug te sturen naar de afzender en de e-mail te verwijderen. De gemeente Halderberge streeft ernaar om e-mailberichten, die bij het centrale e-mailadres gemeente@halderberge.nl binnenkomen, zo snel mogelijk te beantwoorden.