Proclaimer

De gemeente Halderberge is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website. Wij doen er alles aan deze actueel en juist te houden. Heeft u vragen over de website of komt u informatie tegen die niet (meer) klopt? Stuur dan een e-mail naar gemeente@halderberge.nl

Toegankelijkheid

Wij vinden het belangrijk dat iedereen deze website kan vinden en gebruiken. Daarom besteden we veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid, leesbaarheid en vindbaarheid van de informatie op onze website. Op 9 oktober 2020 hebben wij door een onafhankelijke partij onze website en subsites laten controleren op toegankelijkheid. Bekijk de rapportage van dit onderzoek: pdf Toegankelijkheidsrapportage websites gemeente Halderberge (PDF, 947.37 KB). De website van de gemeente Halderberge voldoet nog niet volledig aan de Webrichtlijnen, versie 2.1, niveau AA, maar we werken hier continu aan. Toegankelijkheidsproblemen nemen we mee in de verdere ontwikkeling van de website.

//www.halderberge.nl/. Volg de link voor de toegankelijke versie van dit label.

Heeft u vragen of ons melden dat een of meer onderdelen van deze website niet toegankelijk zijn? Mail dan naar webredactie@halderberge.nl of gebruik de smileys die u aan de zijkant van onze webpagina's tegenkomt. Meld op welke webpagina of bij welk bestand u problemen ervaart, dan kunnen we zo snel mogelijk kijken wat er aan de hand is. U wordt hier uiteraard van op de hoogte gehouden.

Archief

De website van de gemeente Halderberge wordt dagelijks gearchiveerd in een online archief

Links naar andere websites

Om het u gemakkelijk te maken, kunt u via deze website soms ook websites bezoeken die niet van de gemeente Halderberge zijn. Wij hebben geen zeggenschap over deze websites en zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan. Wel kunnen we contact opnemen met organisaties als u vragen heeft over informatie op deze websites of over de toegankelijkheid ervan.

E-mailgebruik

Als u een mail ontvangt die niet voor u bestemd is, vragen wij u de e-mail terug te sturen naar de afzender en de e-mail te verwijderen. De gemeente Halderberge streeft ernaar om e-mailberichten, die bij het centrale e-mailadres gemeente@halderberge.nl binnenkomen, zo snel mogelijk te beantwoorden.

Uw Reactie
Uw Reactie