Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2021

Wethouder Hans Wierikx maakte op 7 juli, op voordracht van de jury voor de Cultuurprijzen, de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend. Stem nu op uw favoriet! Dit kan de hele maand september.

  1. Stap 1 van 2. Actieve stap: Begin
  2. Stap 2 van 2: Voltooid
Ik stem op:

Vluchtelingenpaspoort

Woont u in Nederland, heeft u niet de Nederlandse nationalitieit en heeft u een verblijfsvergunning type III of IV? Dan heeft u een vluchtelingenpaspoort nodig als u naar het buitenland wilt. U maakt daarvoor een afspraak.

Wat u moet weten

Op locatie bezorgen

U kunt ervoor kiezen om uw paspoort op locatie te laten bezorgen. Dit kan bij u thuis zijn, maar mag ook op een andere locatie binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). De bezorging kost € 5 per locatie. Deze bezorging wordt uitgevoerd door Dynasure. Meer uitleg over het bezorgen op locatie vindt u in een kort filmpje.


Geldigheid

Hoe lang het vluchtelingenpaspoort geldig is, hangt af van uw verblijfsvergunning. Het is maximaal vijf jaar geldig.


Kwijt of gestolen

Is uw paspoort kwijt of gestolen? Als inwoner van Halderberge kunt u dit online doorgeven. U hoeft geen aangifte bij de politie meer te doen. Vindt u uw paspoort? Lever dit dan in bij de gemeente. Dit document is niet meer geldig. Maak een afspraak om een nieuw paspoort aan te vragen.


Voorkom identiteitsfraude

Voorkom dat criminelen uw identiteitsgegevens in handen krijgen. Bekijk hoe u een veilige kopie kunt maken van uw identiteitsbewijs. Tips voor het voorkomen van identiteitsfraude vindt u op de website van de Rijksoverheid

Meenemen

  • Uw verblijfsvergunning.
  • Eventueel uw huidige vluchtelingenpaspoort, ook als het is verlopen.
  • Een pasfoto, let daarbij op de eisen. Uw pasfoto mag maximaal een half jaar oud zijn. Nieuwe foto nodig? U kunt een pasfoto maken in de publiekshal.
  • Betalen kan contant of per pin.

Kosten

De kosten voor dit paspoort zijn € 56,55. 

Uw Reactie
Uw Reactie