Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2021

Wethouder Hans Wierikx maakte op 7 juli, op voordracht van de jury voor de Cultuurprijzen, de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend. Stem nu op uw favoriet! Dit kan de hele maand september.

  1. Stap 1 van 2. Actieve stap: Begin
  2. Stap 2 van 2: Voltooid
Ik stem op:

Vreemdelingenpaspoort

Woont u in Nederland, heeft u niet de Nederlandse nationaliteit én geen vluchtelingenstatus? Dan heeft u een vreemdelingenpaspoort nodig als u naar het buitenland wilt. Maak hiervoor een afspraak. Na ongeveer een week kunt u uw paspoort ophalen bij onze snelbalie.

Wat u moet weten

Op locatie bezorgen

U kunt ervoor kiezen om uw paspoort op locatie te laten bezorgen. Dit kan bij u thuis zijn, maar mag ook op een andere locatie binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). De bezorging kost € 5 per locatie. Deze bezorging wordt uitgevoerd door Dynasure. Meer uitleg over het bezorgen op locatie vindt u in een kort filmpje.


Geldigheid

Het vreemdelingenpaspoort is maximaal vijf jaar geldig (niet afhankelijk van leeftijd).


Spoedaanvraag

Heeft u uw paspoort snel nodig? Na goedkeuring van de autoriteiten kunt u een spoedaanvraag doen. U kunt hiervoor bellen naar 14 0165. Als het is aangevraagd voor 14.00 uur, dan kunt u het paspoort de volgende werkdag na 10.30 uur of de dag daarna ophalen. Als u uw eerder afgegeven paspoort kwijt bent, duurt de spoedaanvraag langer. Voor een spoedaanvraag betaalt u een toeslag.


Kwijt of gestolen?

Is uw paspoort kwijt of gestolen? Als inwoner van Halderberge kunt u dit online doorgeven. U hoeft geen aangifte bij de politie meer te doen. Vindt u uw paspoort? Lever dit dan in bij de gemeente. Dit document is niet meer geldig. Maak een afspraak om een nieuw paspoort aan te vragen.


Voorkom identiteitsfraude

Voorkom dat criminelen uw identiteitsgegevens in handen krijgen. Bekijk hoe u een veilige kopie kunt maken van uw identiteitsbewijs. Tips voor het voorkomen van identiteitsfraude vindt u op de website van de Rijksoverheid.

Meenemen

  • Alle identiteitsbewijzen en paspoorten die in uw bezit zijn, ook als ze zijn verlopen.
  • Een pasfoto, die voldoet aan de volgende eisen. Let op: uw pasfoto mag maximaal een half jaar oud zijn. Nieuwe foto nodig? U kunt een pasfoto maken in de publiekshal.
  • Uw verblijfsvergunning.
  • Betalen kan contant of per pin.

Kosten

De kosten voor dit paspoort zijn € 56,55.

Uw Reactie
Uw Reactie