Mantelzorg

Zorgt u al lang onbetaald voor uw partner, een familielid of bekende? Denk bijvoorbeeld aan zorg bij een langdurige ziekte, een beperking of hoge leeftijd. Dan bent u mantelzorger. Surplus kan u hierbij ondersteunen.

Wat moet u weten?

Aanmelden als mantelzorger

Wilt u zich aanmelden als mantelzorger? Dat waarderen wij zeer. Vul het aanmeldformulier mantelzorger in op de website van Surplus. Bij hen kunt ook terecht als u meer informatie wilt of als u graag een papieren formulier ontvangt. U vindt de contactgegevens op deze pagina.


Vragen?

Bent u mantelzorger? Of krijgt u mantelzorg? Dan kunt u hulp krijgen. Zo kan een vrijwilliger bij u thuis langskomen om uw mantelzorger eens wat vrije tijd te geven. Heeft u vragen over mantelzorg? Neem dan contact op met Surplus.

Contactgegevens:
Patricia den Bakker: 06-10526950
Tessa van Verseveld: 06-10918131
Email-adres: mantelzorg.halderberge@surplus.nl

Kijk ook eens op www.mantelzorghalderberge.nl voor informatie over mantelzorg.

Bedankje

Houdt de website www.mantelzorghalderberge.nl in de gaten om te zien wanneer de mantelzorgwaardering 2021 aangevraagd kan worden. Op deze website vindt u ook de voorwaarden waaraan u moet voldoen om de mantelzorgwaardering aan te vragen. Let op: de mantelzorgwaardering moet elk jaar opnieuw worden aangevraagd, omdat de situatie veranderd kan zijn.

Zijn er vragen over de waardering? Neem contact op met Surplus en vraag naar Patricia den Bakker of Tessa van Verseveld. Ook kan er gemaild worden naar mantelzorg.halderberge@surplus.nl.

Uw Reactie
Uw Reactie