Mantelzorg

Zorgt u al lang onbetaald voor uw partner, een familielid of bekende? Denk bijvoorbeeld aan zorg bij een langdurige ziekte, een beperking of hoge leeftijd. Dan bent u mantelzorger. ContourdeTwern kan u hierbij ondersteunen.

Wat moet u weten?

Bent u mantelzorger? Of krijgt u mantelzorg? Dan kunt u hulp krijgen. Zo kan een vrijwilliger bij u thuis langskomen om uw mantelzorger eens even vrijaf te geven. Meer informatie hierover leest u op de website van ContourdeTwern. Dit is het informatiepunt voor mantelzorgers in Halderberge.


Doe de Mantelzorgscan

Bent u al mantelzorger? Vul de Mantelzorgscan van ContourdeTwern in. U krijgt inzicht in de risico's die u loopt op overbelasting. U kunt zelf nagaan wat voor actie u kunt ondernemen om de risico’s in de toekomst te verminderen.


Vragen?

Heeft u vragen over mantelzorg? Neem dan contact op met Ingrid van de Pol van ContourdeTwern via telefoonnummer 06 10526950 (bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur) of via e-mailadres ingridvandepol@contourdetwern.nl

Huishoudelijke hulp

Bent u als mantelzorger overbelast of dreigt u dat te worden? U kunt via de gemeente gebruik maken van de Dienstencheque huishoudelijke hulp.

Bedankje

Het aanvragen van het Mantelzorgbedankje is op dit moment niet mogelijk. Wilt u informatie over de mogelijkheden voor volgend jaar? Bijvoorbeeld over de voorwaarden die aan het geven van het Bedankje verbonden zijn? Neem dan contact op met Ingrid van de Pol van ContourdeTwern via telefoonnummer 06 10526950 (bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur) of via e-mailadres ingridvandepol@contourdetwern.nl

Wat vindt u van de informatie op deze pagina?