Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2021

Wethouder Hans Wierikx maakte op 7 juli, op voordracht van de jury voor de Cultuurprijzen, de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend. Stem nu op uw favoriet! Dit kan de hele maand september.

  1. Stap 1 van 2. Actieve stap: Begin
  2. Stap 2 van 2: Voltooid
Ik stem op:

Mantelzorg

Zorgt u al lang onbetaald voor uw partner, een familielid of bekende? Denk bijvoorbeeld aan zorg bij een langdurige ziekte, een beperking of hoge leeftijd. Dan bent u mantelzorger. Surplus kan u hierbij ondersteunen.

Wat moet u weten?

Aanmelden als mantelzorger

Wilt u zich aanmelden als mantelzorger? Dat waarderen wij zeer. Vul het aanmeldformulier mantelzorger in op de website van Surplus. Bij hen kunt ook terecht als u meer informatie wilt of als u graag een papieren formulier ontvangt. U vindt de contactgegevens op deze pagina.


Vragen?

Bent u mantelzorger? Of krijgt u mantelzorg? Dan kunt u hulp krijgen. Zo kan een vrijwilliger bij u thuis langskomen om uw mantelzorger eens wat vrije tijd te geven. Heeft u vragen over mantelzorg? Neem dan contact op met Surplus.

Contactgegevens:
Patricia den Bakker: 06-10526950
Tessa van Verseveld: 06-10918131
Email-adres: mantelzorg.halderberge@surplus.nl

Kijk ook eens op www.mantelzorghalderberge.nl voor informatie over mantelzorg.

Bedankje

De gemeente Halderberge waardeert haar mantelzorgers en daarom mag Surplus namens de gemeente ook dit jaar de mantelzorgwaardering aanbieden. Deze mantelzorgwaardering kunt u vanaf nu aanvragen.

Deze waardering bestaat uit waarderingsbonnen met een totale waarde van € 125 die u kunt inleveren bij diverse lokale ondernemingen. De zorgvrager kan deze bonnen aanvragen voor 1 mantelzorger.

Dus verleent u zorg voor een naaste die meer is dan gebruikelijk? Vraag dan de mantelzorgwaardering aan. U kunt deze tussen 1 september en 31 oktober aanvragen via www.mantelzorghalderberge.nl  

Op deze website vindt u ook de voorwaarden waaraan u moet voldoen om de mantelzorgwaardering aan te vragen. Let op: de mantelzorgwaardering moet u elk jaar opnieuw aanvragen, omdat de situatie veranderd kan zijn.

Wilt u de aanvraag liever op papier ontvangen? Bel dan met Surplus op telefoonnummer 0165-313100, zodat zij het formulier kunnen opsturen.  Zijn er vragen over de waardering? Neem contact op met Surplus en vraag naar Patricia den Bakker of Tessa van Verseveld. Ook kunt u mailen naar mantelzorg.halderberge@surplus.nl

Uw Reactie
Uw Reactie