Mantelzorg

Algemeen

Zorgt u al lang onbetaald voor uw partner, een familielid of bekende? Denk bijvoorbeeld aan zorg bij een langdurige ziekte, een beperking of hoge leeftijd. Dan bent u mantelzorger. Surplus kan u hierbij ondersteunen.

Aanmelden als mantelzorger

Wilt u zich aanmelden als mantelzorger? Dat waarderen wij zeer. Vul het aanmeldformulier mantelzorger in op de website van Surplus. Bij hen kunt ook terecht als u meer informatie wilt of als u graag een papieren formulier ontvangt. U vindt de contactgegevens op deze pagina.

Mantelzorgbedankje

De mantelzorgwaardering (het mantelzorgbedankje) kan tussen 1 september en 31 oktober worden aangevraagd via de website van Mantelzorg Halderberge op www.mantelzorghalderberge.nl Op deze website vindt u ook de voorwaarden waaraan u moet voldoen om de mantelzorgwaardering aan te vragen. De mantelzorger ontvangt waarderingsbonnen met een totale waarde van € 125. In november wordt de waardering persoonlijk uitgereikt.

Graag een papieren formulier ontvangen? Bel dan met Surplus op telefoonnummer 0165 – 313 100.

Let op: de mantelzorgwaardering moet elk jaar opnieuw worden aangevraagd, omdat de situatie veranderd kan zijn.

Zijn er vragen over de waardering? Neem contact op met Surplus en vraag naar Maureen Jeltema of Tessa van Verseveld. Ook kan er gemaild worden naar mantelzorg.halderberge@surplus.nl.

Vragen over mantelzorg?

Bent u mantelzorger? Of krijgt u mantelzorg? Dan kunt u hulp krijgen. Zo kan een vrijwilliger bij u thuis langskomen om uw mantelzorger eens wat vrije tijd te geven. Heeft u vragen over mantelzorg? Neem dan contact op met Surplus.

Contactgegevens:
Maureen Jeltema: 06-28631543
Tessa van Verseveld: 06-10918131
Email-adres: mantelzorg.halderberge@surplus.nl

Kijk ook eens op www.mantelzorghalderberge.nl voor informatie over mantelzorg.