Mantelzorg

Zorgt u al lang onbetaald voor uw partner, een familielid of bekende? Denk bijvoorbeeld aan zorg bij een langdurige ziekte, een beperking of hoge leeftijd. Dan bent u mantelzorger. ContourdeTwern kan u hierbij ondersteunen.

Wat moet u weten?

Bent u mantelzorger? Of krijgt u mantelzorg? Dan kunt u hulp krijgen. Zo kan een vrijwilliger bij u thuis langskomen om uw mantelzorger eens wat vrije tijd te geven. Meer informatie hierover leest u op de website van ContourdeTwern. Dit is het informatiepunt voor mantelzorgers in Halderberge.


Doe de Mantelzorgscan

Bent u al mantelzorger? Vul de Mantelzorgscan van ContourdeTwern in. U krijgt inzicht in de risico's die u loopt op overbelasting. U kunt zelf nagaan wat voor actie u kunt ondernemen om de risico’s in de toekomst te verminderen.


Vragen?

Heeft u vragen over mantelzorg? Neem dan contact op met Ingrid van de Pol van ContourdeTwern via telefoonnummer 06-10526950 (bereikbaar op maandag tot en met donderdag van 9.00 tot 17.00 uur) of via e-mailadres ingridvandepol@contourdetwern.nl

Huishoudelijke hulp

Bent u als mantelzorger overbelast of dreigt u dat te worden? U kunt via de gemeente gebruik maken van de Dienstencheque huishoudelijke hulp.

Uw Reactie
Uw Reactie