Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2020

Wethouder Hans Wierikx maakte op woensdagavond 1 juli, op voordracht van de jury voor de Cultuurprijzen, de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend.
De genomineerden zijn dit jaar: Mark Buijs (inspirator cultureel erfgoed), Aad Rijpsma (schilder/kunstenaar) en Joep de Wildt (tonprater). Stemmen op uw favoriet kan tot 1 oktober.

  1. Stap 1 van 2. Actieve stap: Begin
  2. Stap 2 van 2: Voltooid
Ik stem op:

Gemeentewerf

Adres gemeentewerf

Vaartweg 32b
4731 RA Oudenbosch
tel.nr. 14 0165

Openingstijden gemeentewerf

maandag t/m donderdag: 08:00-16:30 uur
vrijdag: 08:00-12:00 uur

Storingsdienst

Uitsluitend voor zeer dringende zaken betreffende riolering, wegen of openbare verlichting kunt u het gemeentelijk storingsnummer bellen. Dit nummer is alleen voor spoedgevallen en te bereiken via 0165-312872.

Kadavers

De gemeente ruimt kadavers van dieren langs de openbare weg op. Als u een kadaver vindt, kunt u dit bij de gemeente melden. Verwijdering wordt dan geregeld. Mocht u zelf in het bezit zijn van een gestorven huisdier, dan kunt u deze tijdens de openingstijden afgeven bij de gemeentewerf. Hier worden de dieren opgehaald door de firma Rendac. Dit geldt alleen voor huisdieren. Mocht u in het bezit zijn van grotere kadavers, dan kunt u deze op laten halen door de firma Rendac. De kosten hiervoor zijn voor uw eigen rekening.

Uw Reactie
Uw Reactie