Gemeentewerf

Adres gemeentewerf

Vaartweg 32b
4731 RA Oudenbosch
tel.nr. 14 0165

Openingstijden gemeentewerf

maandag t/m donderdag: 08:00-16:30 uur
vrijdag: 08:00-12:00 uur

Storingsdienst

Uitsluitend voor zeer dringende zaken betreffende riolering, wegen of openbare verlichting kunt u het gemeentelijk storingsnummer bellen. Dit nummer is alleen voor spoedgevallen en te bereiken via 0165-312872.

Let op! Dit nummer is niet bedoeld voor handhavingszaken. Deze kunt u melden via de BuitenBeter app of de het meldformulier van gemeente Halderberge. Dringende handhavingszaken kunnen gemeld worden bij de politie op telefoonnummer 0900-8844, en bij spoed 112!

Kadavers

De gemeente ruimt kadavers van dieren langs de openbare weg op. Als u een kadaver vindt, kunt u dit bij de gemeente melden. Verwijdering wordt dan geregeld. Mocht u zelf in het bezit zijn van een gestorven huisdier, dan kunt u deze tijdens de openingstijden afgeven bij de gemeentewerf. Hier worden de dieren opgehaald door de firma Rendac. Dit geldt alleen voor huisdieren. Mocht u in het bezit zijn van grotere kadavers, dan kunt u deze op laten halen door de firma Rendac. De kosten hiervoor zijn voor uw eigen rekening.

Ongedierte

Hebt u last van muizen, ratten, wespen, insecten of ander ongedierte? De gemeente bestrijdt ongedierte op openbaar terrein. Alleen voor rattenbestrijding op particulier privéterrein zijn de kosten voor de gemeente. Meld overlast van ongedierte in de openbare ruimte bij ons.