Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2020

Wethouder Hans Wierikx maakte op woensdagavond 1 juli, op voordracht van de jury voor de Cultuurprijzen, de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend.
De genomineerden zijn dit jaar: Mark Buijs (inspirator cultureel erfgoed), Aad Rijpsma (schilder/kunstenaar) en Joep de Wildt (tonprater). Stemmen op uw favoriet kan tot 1 oktober.

  1. Stap 1 van 2. Actieve stap: Begin
  2. Stap 2 van 2: Voltooid
Ik stem op:

Grondstoffencentrum

Het grondstoffencentrum is de milieustraat van de gemeente Halderberge en Roosendaal. De ingang van het Grondstoffencentrum ligt aan de Wortelsteeke in Oud Gastel.

Bijna alles gratis

Alleen voor (grof)restafval en dakleer moet u per kilogram betalen. Daarvoor is een weegbrug op het grondstoffencentrum. U betaalt met uw pinpas.

Alle andere afvalstromen zijn gratis. Door op deze manier te werken, kunnen er veel meer afvalstromen gescheiden worden. Dat zorgt voor meer hergebruik. Daarnaast zorgt het voor veel minder restafval dat verbrand hoeft te worden.

Bekijk de infographic voor meer uitleg over het nieuwe Grondstoffencentrum.
pdf Infographic grondstoffencentrum (PDF, 3.16 MB)
Of bekijk de animatie over het nieuwe grondstoffencentrum

Veelgestelde vragen

Wanneer is het grondstoffencentrum geopend?

De openingstijden zijn dinsdag t/m zaterdag van 08.00 tot 16.30 uur.
Het grondstoffencentrum is gesloten op zon-, maan- en feestdagen. De sluitingstijden op de feestdagen vindt u op de website van Saver.

Heb ik mijn Saverpas nodig?

Ja, u heeft altijd uw Saverpas nodig om op het Grondstoffencentrum te komen. Het maakt dan niet uit of u gratis afvalstromen wilt inleveren of betaalde stromen.

Meer informatie?

Verdere informatie over het grondstoffencentrum vindt u op https://www.saver.nl/nl/thuis/roosendaal/afval-naar-grondstoffencentrum/