Wijkteam

Elke dorpskern van onze gemeente heeft een wijkteam. In elk wijkteam zit een Jeugdprofessional die u kan helpen met vragen op het gebied van opvoeden & opgroeien, voor de Wmo een Wmo-professional die u kan helpen met vragen over zorg & welzijn en een consulent Hulp bij Financiële Zorg die u kan helpen met vragen over werk & inkomen.

Heeft u een vraag over opvoeden & opgroeien, zorg & welzijn of werk & inkomen? Dan kunt u het meldingsformulier wijkteam invullen. Wilt u direct iemand van uw wijkteam spreken? Kom dan eens langs bij een inloopspreekuur bij u in de buurt. Tijdens het inloopspreekuur is altijd een Wmo-professional en de consulent Hulp bij Financiele Zorg aanwezig. Op uw verzoek kan de Jeugdprofessional aansluiten.

In verband met de maatregelen rondom het coronavirus komen de inloopspreekuren op locatie voorlopig te vervallen. Het telefonisch spreekuur gaat wel door.   

Wilt u in deze periode in contact komen met iemand van uw wijkteam? Zij hebben elke werkdag tussen 9.00 uur en 12.00 uur telefonisch spreekuur. U kunt hen dan bereiken via telefoonnummer 14 0165. U kunt ook via de website een afspraak maken.