Vrijwilligerswerk

Algemeen

U wilt graag iets doen voor iemand anders. Of misschien zoekt u juist iemand die u ergens bij kan helpen. Of wilt u zich onbetaald inzetten voor een goed doel of organisatie? Dan kan de Vrijwilligerscentrale Halderberge u daarbij helpen.

Vrijwilligerswerk doen?

De Vrijwilligerscentrale Halderberge koppelt vraag en aanbod aan elkaar voor mensen die vrijwilligerswerk willen doen en mensen of instellingen die een vrijwilliger zoeken. Kijk op www.halderbergevoorelkaar.nl Hier vindt u informatie en kunt u direct zien of er vrijwilligerswerk in Halderberge is dat u leuk vindt om te doen. Ook kunt u hier uw hulpvraag stellen. komt u er niet uit? Neem dan contact op met de Vrijwilligerscentrale Halderberge.

Verzekering van vrijwilligers

De gemeente Halderberge zorgt ervoor dat u als vrijwilliger verzekerd bent voor de risico's van vrijwilligerswerk. De gemeente Halderberge maakt gebruik van het aanbod van de VNG om alle vrijwilligers in de gemeente gratis te verzekeren. De vrijwilligers in Halderberge zijn verzekerd volgens de BasisPolis en de PlusPolis.

Bekijk meer informatie over de vrijwilligerspolis
Kijk ook eens op de website van de Vereniging van de Nederlandse Gemeenten voor meer informatie over vrijwilligerswerk.