Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2020

Wethouder Hans Wierikx maakte op woensdagavond 1 juli, op voordracht van de jury voor de Cultuurprijzen, de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend.
De genomineerden zijn dit jaar: Mark Buijs (inspirator cultureel erfgoed), Aad Rijpsma (schilder/kunstenaar) en Joep de Wildt (tonprater). Stemmen op uw favoriet kan tot 1 oktober.

  1. Stap 1 van 2. Actieve stap: Begin
  2. Stap 2 van 2: Voltooid
Ik stem op:

Vrijwilligerswerk

U wilt graag iets doen voor iemand anders. Of misschien zoekt u juist iemand die u ergens bij kan helpen. Of wilt u zich onbetaald inzetten voor een goed doel of organisatie. Dan kan de Vrijwilligerscentrale Halderberge u daarbij helpen.

Vrijwilligerswerk doen?

De Vrijwilligerscentrale Halderberge koppelt vraag en aanbod aan elkaar voor mensen die vrijwilligerswerk willen doen en mensen of instellingen die een vrijwilliger zoeken. Kijk op de website van de Vrijwilligerscentrale. Hier vindt u informatie en kunt u direct zien of er vrijwilligerswerk in Halderberge is dat u leuk vindt om te doen.

Verzekering van vrijwilligers

De gemeente Halderberge zorgt ervoor dat u als vrijwilliger verzekerd bent voor de risico's van vrijwilligerswerk. De gemeente Halderberge maakt gebruik van het aanbod van de VNG om alle vrijwilligers in de gemeente gratis te verzekeren. De vrijwilligers in Halderberge zijn verzekerd volgens de BasisPolis en de PlusPolis.

Voor alle informatie over de vrijwilligerspolis: https://vng.nl/files/vng/folder_vrijwilligerspolis.pdf.
Kijk ook eens op de website van de Vereniging van de Nederlandse Gemeenten voor meer informatie over vrijwilligerswerk.

Heeft u een schade te melden? Vul dan onderstaand formulier in;

pdf digitaal schadeformulier vrijwilligerspolis (PDF, 38.19 KB)
Uw Reactie
Uw Reactie