Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2020

Wethouder Hans Wierikx maakte op woensdagavond 1 juli, op voordracht van de jury voor de Cultuurprijzen, de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend.
De genomineerden zijn dit jaar: Mark Buijs (inspirator cultureel erfgoed), Aad Rijpsma (schilder/kunstenaar) en Joep de Wildt (tonprater). Stemmen op uw favoriet kan tot 1 oktober.

  1. Stap 1 van 2. Actieve stap: Begin
  2. Stap 2 van 2: Voltooid
Ik stem op:

Verkeersveiligheid

VVN Halderberge

De gemeente werkt nauw samen met VVN Halderberge. Er is structureel overleg tussen de gemeente en VVN Halderberge. Ook de politie maakt deel uit van dit overleg.

Totally Traffic

Totally Traffic is het structurele programma voor het voortgezet onderwijs in Noord-Brabant ter bevordering van de verkeersveiligheid. Het Markland College en Prinsentuin College zijn aangesloten bij Totally Traffic.

Brabants verkeersveiligheids Label (BVL)

Het BVL biedt scholen en gemeenten de helpende hand voor structurele verkeerseducatie, gericht op de praktijk van alledag. Alle basisscholen in Halderberge zijn in het bezit van dit label.

Verkeerstellingen

De gemeente Halderberge beschikt over een aantal radartellers waarmee de hoeveelheid verkeer en de snelheid worden gemeten. Deze worden gedaan aan de hand van een vast telprogramma.

Uw Reactie
Uw Reactie