Saverpas

Met de Saverpas heeft u toegang tot de milieustraat, de ondergrondse containers (indien uw adres hier aan gekoppeld is) en kunt u plastic afvalzakken uit de automaten halen.

Op de milieustraat kunt u deels gratis afval aanbieden en deels betaald. Voor dit laatste heeft u de tikken op uw Saverpas nodig. Ook voor het thuis op laten halen van grof vuil betaalt u tikken.

Een Saverpas hoort bij een adres, niet bij een persoon. Wanneer u verhuist, laat u de pas achter in uw woning voor de nieuwe bewoners. Dit gelt ook voor de containers.

Wanneer u verhuist en in uw nieuwe woning is geen Saverpas aanwezig, dan kunt u binnen 3 maanden na inschrijving op uw nieuwe adres gratis een nieuwe pas aanvragen. Maak hiervoor een afspraak.

Bent u uw Saverpas kwijt, is deze beschadigd of zijn de tikken op? Dan kunt u op afspraak langskomen op het gemeentehuis. Kiest u daarbij voor: Saverpas aanvragen. Neem uw oude pas mee als u deze nog heeft.

Saverpas aanvragen

Een nieuwe pas kost € 15,00.

Via de website van Saver kunt het saldo van de Saverpas controleren en vindt u tevens informatie over de lokaties waar de automaten staan voor de gratis plastic afvalzakken.