Samenstichtingen

In Halderberge hebben we een aantal Samenstichtingen (in oprichting). Een Samenstichting bestaat uit een aantal leden die als gezamenlijk doel hebben om de leefbaarheid van hun kern of wijk te verbeteren. U gaat met een Samenstichting in gesprek als u graag een podium wilt voor uw idee of als u vragen heeft over bepaalde situaties in uw kern.

Samenstichtingen streven naar representativiteit, maar zij kunnen geen rechten/inspraak van inwoners overnemen of in rechten van inwoners treden. De Samenstichtingen staan in nauw contact met de gemeente en zitten vaak ook aan tafel met de ambtelijke organisatie. Een Samenstichting heeft veel kennis over de eigen kern of wijk. U kunt hier gebruik van maken. Een Samenstichting dient als klankbord of zorgt voor meer beeldvorming tijdens een proces, zonder daarbij een politieke kleur te laten zien.

Heeft u een vraag of idee over de leefbaarheid in uw kern of wijk? En is contact met de gemeente hierover niet per se noodzakelijk? Kijk dan eens bij de Samenstichting van uw kern en neem contact met ze op!

Samenstichting Stampersgat

Kijk op www.samenstichtingstampersgat.nl of neem contact op via mail info@samenstichtingstampersgat.nl

Samenstichting Hoeven

Kijk op www.samenstichtinghoeven.nl of neem contact op via mail info@samenstichtinghoeven.nl 

Samenstichting Oud Gastel

Kijk op www.samenstichtingoudgastel.nl of neem contact op via mail info@samenstichtingoudgastel.nl

Samenstichting Bosschenhoofd – Groet en Ontmoet

Neem contact op via mail GroetenOntmoetBosschenhoofd@gmail.com

Samenstichting Oudenbosch - Pagnifique

Neem contact op via https://www.facebook.com/Pagnevaart