Plaatsen van tijdelijke reclame

In de gemeente zijn 50 tweezijdige reclamedisplays aan lichtmasten bevestigd. De displays hebben A0-formaat (122 cm x 88 cm). Zowel commerciële als niet-commerciële partijen kunnen hier aankondigingen in laten plaatsen.

Laag tarief en voorrang

Commerciële reclame door bedrijven is mogelijk. En bent u een niet-commerciële, Halderbergse instelling en wilt u gebruik maken van de displays? U kunt hier met voorrang en tegen een aantrekkelijk tarief gebruik van maken, mits u dit in ieder geval 8 weken vooraf aanmeldt. U heeft geen vergunning nodig.

Aankondiging laten plaatsen?

Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de exploitant: Hoffman Outdoor Media BV. Meer informatie vindt u op de website: www.hoffman.info

Vrije plakplaatsen

Daarnaast komt er in elke kern een zogenaamde ‘vrije plakplaats'. Op de locaties mogen alleen voor niet-commerciële doeleinden, aanplakbiljetten worden aangebracht op de daarvoor bedoelde zuilen. Het gaat om de volgende ‘vrije plakplaatsen’:

  • Bosschenhoofd: parkeerplaats Pastoor van Breugelstraat nabij Breda Airport/vv DEVO;
  • Hoeven: parkeerplaats Tuin van Gerlagh nabij Action;
  • Oudenbosch: parkeerplaats Prof Mulderslaan nabij Lidl;
  • Oud Gastel: parkeerplaats Parkstraat nabij Jumbo;
  • Stampersgat: parkeerplaats L.P. van Mallandstraat nabij Andrie sportpark.

Het laten plaatsen van andere tijdelijke reclameborden rond (lantaarn)palen buiten de reclamedisplays en de vrije plakplaatsen is niet meer toegestaan.