Plaatsen van tijdelijke reclame

In de gemeente zijn 50 tweezijdige reclamedisplays aan lichtmasten bevestigd. De displays hebben A0-formaat (122 cm x 88 cm). Zowel commerciële als niet-commerciële partijen kunnen hier aankondigingen in laten plaatsen.

Laag tarief en voorrang

Commerciële reclame door bedrijven is mogelijk. En bent u een niet-commerciële, Halderbergse instelling en wilt u gebruik maken van de displays? U kunt hier met voorrang en tegen een aantrekkelijk tarief gebruik van maken, mits u dit in ieder geval 8 weken vooraf aanmeldt. U heeft geen vergunning nodig.

Vrije plakplaatsen

Daarnaast komt er in elke kern een zogenaamde ‘vrije plakplaats'. Op de locaties mogen alleen voor niet-commerciële doeleinden, aanplakbiljetten worden aangebracht op de daarvoor bedoelde zuilen. Het gaat om de volgende ‘vrije plakplaatsen’:

  • Bosschenhoofd: parkeerplaats Pastoor van Breugelstraat nabij Breda Airport/vv DEVO;
  • Hoeven: parkeerplaats Tuin van Gerlagh nabij Action;
  • Oudenbosch: parkeerplaats Prof Mulderslaan nabij Lidl;
  • Oud Gastel: parkeerplaats Parkstraat nabij Jumbo;
  • Stampersgat: parkeerplaats L.P. van Mallandstraat nabij Andrie sportpark.

Het laten plaatsen van andere tijdelijke reclameborden rond (lantaarn)palen buiten de reclamedisplays en de vrije plakplaatsen is niet meer toegestaan.

Aankondiging laten plaatsen?

Dan kunt u rechtstreeks contact opnemen met de exploitant: Hoffman Outdoor Media BV. Meer informatie vindt u op de website: www.hoffman.info