Materialen lenen

Hoe leuk is het om iets te organiseren met uw buurt? Bijvoorbeeld een lunch met de straat, een spelletjesmiddag met de wijk of een andere leuke activiteit. Heeft u een goed idee? Maak dan gebruik van het leefbaarheidsfonds Halderberge Leeft!

Materialen voor kleinschalige buurtinitiatieven

Het fonds is een gezamenlijk initiatief van gemeente Halderberge en woningcorporatie Woonkwartier. Het doel van dit leefbaarheidsfonds is ontmoeting te stimuleren en buurtgenoten te verbinden. Het leefbaarheidsfonds Halderberge Leeft! maakt het voor alle inwoners van de gemeente Halderberge mogelijk om samen met buurtgenoten activiteiten te organiseren. U kunt hiervoor kosteloos materialen van het fonds lenen, bijvoorbeeld een tent of statafels.

Spelregels 

  • Uw activiteit is bedoeld voor een brede groep buurtbewoners;
  • Buurtbewoners bereiden de activiteit samen voor;
  • Er mogen geen buurtbewoners worden uitgesloten van deelname.

Zorg dat u er op tijd bij bent!

Gemeente Halderberge en Woonkwartier hebben maximaal 5 werkdagen nodig om uw materiaalaanvraag te verwerken. Vraag dus tijdig uw materialen aan! Als de gewenste materialen (niet volledig) beschikbaar zijn, neemt het fonds hier uiteraard contact over op.

Aanvraagformulier

Klik op onderstaande button voor het aanvraagformulier. Op het formulier ziet u ook welke materialen u kunt lenen. U tekent een bruikleenovereenkomst voor de geleende materialen. 

Aanvraagformulier materialen