Jongerenwerk

Het jongerenwerk is er voor Halderbergse jongeren, vooral voor kwetsbare jongeren van 8 tot 23 jaar. Zij helpen daarnaast ook jongeren tot 27 jaar, als er een concrete hulpvraag is. Het jongerenwerk biedt begeleiding en ondersteuning aan jongeren, signaleert en fungeert als schakel in het voorliggende veld van het sociaal domein. Het doel is dat jongeren op eigen kracht kunnen meedoen in de samenleving.

Missie

Het jongerenwerk verbindt jeugdigen aan een kansrijke leefomgeving waar zij ruimte krijgen tot zelfontplooiing en zich ontwikkelen tot evenwichtige en zelfstandige personen.

Hoe doet het jongerenwerk dit?

Het jongerenwerk werkt enerzijds vanuit jongerencentrum Tune Inn, Baarlebossche 9 in Oudenbosch. In het jongerencentrum organiseert het jongerenwerk vrije inlopen en avondactiviteiten. De activiteiten zijn gericht op preventie, talentontwikkeling, vrijetijdsinvulling en actuele thema’s. Hier kunnen de jongeren gebruik maken van de diverse mogelijkheden die in het jongerencentrum aanwezig zijn. Denk hierbij aan spelen op een spelcomputer, poolen, darten, muziek luisteren en maken, gezelschapsspelletjes doen en nog veel meer. De jongerenwerkers zijn hierbij aanwezig om een praatje te maken, een eventuele hulpvraag te achterhalen of simpelweg een band met de jongeren op te bouwen.

Het jongerenwerk is verder te vinden op de plekken waar de jongeren aanwezig zijn om zichtbaar te zijn bij jongeren, zoals in de wijk, op scholen en op straat.

Contactgegevens jongerenwerk

Sylvia Moelands

T. 0620107559 E. s.moelands@halderberge.nl

Sandra van de Loo

T. 0613367902 E. s.vandeloo@halderberge.nl

Privacy

Wilt u weten hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan? Kijk dan op www.halderberge.nl/privacy