Hoeven Zuid

Op de locatie die ligt aan de Haspelstraat/Bovendonksestraat/Bovenstraat wordt een nieuwe woonwijk gerealiseerd: Hoeven Zuid. Op deze pagina vindt u informatie over dit project.

Geslaagde bijeenkomst nieuwe wijk Hoeven Zuid 

Om inwoners van Hoeven en andere belangstellenden te informeren over de nieuwe woonwijk in Hoeven Zuid was er maandag 13 november een informatiebijeenkomst in Bovendonk. Al vanaf het begin was het druk en lieten mensen zich door medewerkers van de gemeente Halderberge en door de wethouders Hans Wierikx en Thomas Melisse vertellen wat de plannen waren. Aan het einde van de avond waren zo’n 750 mensen langs geweest. Via diverse panelen met onderwerpen over woningtypen, het bestemmingsplan, planning en hoe het eruit moet gaan zien konden mensen zich laten informeren. Ook was er een welkomstfilmpje van de wethouders en drone-beelden van het plangebied. Bezoekers mochten daarnaast meedenken over de definitieve naam voor de ontwikkeling. Ook de Samenstichting Hoeven was aanwezig om met mensen in gesprek te gaan. Een geslaagde bijeenkomst! 

Impressie bijeenkomst voor belangstellenden op 13 november

Houd mij op de hoogte

Wilt u op de hoogte gehouden worden van dit project? Denk aan: het ontvangen van een nieuwsbrief of een uitnodiging voor een informatieavond. Geef dan uw e-mailadres aan ons door. 

Ja, ik wil informatie ontvangen over dit project

Eerder verschenen nieuwsbrieven

Nieuwsbrief Hoeven Zuid - nummer 1 (december 2023)

Meer informatie

  • Projectwethouders: dhr. H. Wierikx en dhr. T. Melisse
  • Projectleider: dhr. M. Braspenning en dhr. R. Verstraten