Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2021

Wethouder Hans Wierikx maakte op 7 juli, op voordracht van de jury voor de Cultuurprijzen, de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend. Stem nu op uw favoriet! Dit kan de hele maand september.

  1. Stap 1 van 2. Actieve stap: Begin
  2. Stap 2 van 2: Voltooid
Ik stem op:

Ambassadeurs

Veel inwoners, ondernemers of verenigingen zetten zich enthousiast in voor elkaar, en de wijk of buurt. Wij bekijken graag of we als partner kunnen helpen met het realiseren van uw plan of initiatief. Heeft u een goed idee maar weet u niet goed hoe u daarmee verder kunt komen? Neem contact op met de ambassadeurs van uw kern. Ze luisteren graag naar u!

“Contact maken met bewoners, ons laten zien, het gesprek aangaan met mensen en natuurlijk netwerken. We gaan op zoek naar ideeen en initiatieven en kijken waar we als aanjager kunnen optreden. Als ambassadeurs zetten we de deur nog verder open. Niet alleen naar de inwoners, ook naar onze collega’s. De geluiden en initiatieven uit de kernen moeten immers ergens landen binnen onze organisatie en wij gaan daar bij helpen. We spreken met u af waar u dat handig vindt. Dat kan bijvoorbeeld bij de plek waar het idee over het gaat of daar in de buurt."