Zakenpaspoort

Reist u veel? Dan kunt u een zakenpaspoort aanvragen. Dit is een gewoon paspoort. Het is alleen dikker, namelijk 66 pagina's in plaats van 34 pagina's. U maakt hiervoor een afspraak.

Wat u moet weten

Op locatie bezorgen

U kunt ervoor kiezen om uw paspoort op locatie te laten bezorgen. Dit kan bij u thuis zijn, maar mag ook op een andere locatie binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). De bezorging kost € 5 per locatie. Deze bezorging wordt uitgevoerd door Dynasure. Meer uitleg over het bezorgen op locatie vindt u in een kort filmpje.


Spoedaanvraag

Heeft u uw zakenpaspoort snel nodig? Doe dan een spoedaanvraag. Heeft u vragen hierover, dan kunt bellen naar 14 0165. Als het is aangevraagd voor 14.00 uur, dan kunt u het zakenpaspoort meestal de volgende werkdag na 9.30 uur ophalen. Als u uw eerder afgegeven zakenpaspoort kwijt bent, duurt de spoedaanvraag  langer. Voor een spoedaanvraag betaalt u een toeslag.


Kwijt of gestolen

Is uw paspoort kwijt of gestolen? Als inwoner van Halderberge maakt u een afspraak bij de gemeente. Kies voor: Aanvraag reisdocument + vermissing. Aan de balie wordt de aangifte van vermissing voor u opgemaakt. Daarna kunt u direct uw nieuwe paspoort aanvragen. U hoeft geen aangifte bij de politie meer te doen. Vindt u uw paspoort? Lever deze dan in bij de gemeente. Dit document is niet meer geldig.


Voorkom identiteitsfraude

Voorkom dat criminelen uw identiteitsgegevens in handen krijgen. Bekijk hoe u een veilige kopie kunt maken van uw identiteitsbewijs. Tips voor het voorkomen van identiteitsfraude vindt u op de website van de Rijksoverheid.

Meenemen

Kosten

Document Prijs
Paspoort tot 18 jaar (5 jaar geldig) € 55,35
Paspoort (10 jaar geldig)  € 73,20
Extra kosten bezorgen op locatie € 5,00
Extra kosten spoedaanvraag € 49,85

 

Uw Reactie
Uw Reactie