Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2021

Wethouder Hans Wierikx maakte op 7 juli, op voordracht van de jury voor de Cultuurprijzen, de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend. Stem nu op uw favoriet! Dit kan de hele maand september.

  1. Stap 1 van 2. Actieve stap: Begin
  2. Stap 2 van 2: Voltooid
Ik stem op:

Zakenpaspoort

Reist u veel? Dan kunt u een zakenpaspoort aanvragen. Dit is een gewoon paspoort. Het is alleen dikker, namelijk 66 pagina's in plaats van 34 pagina's. U maakt hiervoor een afspraak.

Wat u moet weten

Op locatie bezorgen

U kunt ervoor kiezen om uw paspoort op locatie te laten bezorgen. Dit kan bij u thuis zijn, maar mag ook op een andere locatie binnen Nederland (met uitzondering van de Waddeneilanden). De bezorging kost € 5 per locatie. Deze bezorging wordt uitgevoerd door Dynasure. Meer uitleg over het bezorgen op locatie vindt u in een kort filmpje.


Spoedaanvraag

Heeft u uw zakenpaspoort snel nodig? Doe dan een spoedaanvraag. Heeft u vragen hierover, dan kunt bellen naar 14 0165. Als het is aangevraagd voor 14.00 uur, dan kunt u het zakenpaspoort meestal de volgende werkdag na 10.30 uur ophalen. Als u uw eerder afgegeven zakenpaspoort kwijt bent, duurt de spoedaanvraag  langer. Voor een spoedaanvraag betaalt u een toeslag.


Kwijt of gestolen

Is uw paspoort kwijt of gestolen? Als inwoner van Halderberge kunt u dit online doorgeven. U hoeft geen aangifte bij de politie meer te doen. Vindt u uw paspoort? Lever dit dan in bij de gemeente. Dit document is niet meer geldig. Maak een afspraak om een nieuw paspoort aan te vragen.


Voorkom identiteitsfraude

Voorkom dat criminelen uw identiteitsgegevens in handen krijgen. Bekijk hoe u een veilige kopie kunt maken van uw identiteitsbewijs. Tips voor het voorkomen van identiteitsfraude vindt u op de website van de Rijksoverheid.

Meenemen

  • Alle identiteitsbewijzen en paspoorten die in uw bezit zijn, ook als ze zijn verlopen.
  • Een pasfoto. Let daarbij op de eisen. Uw pasfoto mag maximaal een half jaar oud zijn. Nieuwe foto nodig? U kunt een pasfoto maken in de publiekshal.
  • Betalen kan contant of per pin.

Kosten

Document Prijs
Paspoort tot 18 jaar (5 jaar geldig) € 56,55
Paspoort (10 jaar geldig) € 74,75
Extra kosten bezorgen op locatie € 5,00
Extra kosten spoedaanvraag € 50,90
Uw Reactie
Uw Reactie