Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2021

Wethouder Hans Wierikx maakte op 7 juli, op voordracht van de jury voor de Cultuurprijzen, de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend. Stem nu op uw favoriet! Dit kan de hele maand september.

  1. Stap 1 van 2. Actieve stap: Begin
  2. Stap 2 van 2: Voltooid
Ik stem op:

Ondersteuning bij scheiding

Gaat u scheiden en bent u op zoek naar professionele ondersteuning voor uzelf of uw kinderen? Hieronder vindt u een aantal websites en telefoonnummers van organisaties om u verder te helpen.

Ondersteuning voor uw kinderen

Via de website VillaPinedo.nl kunt u advies vragen aan kinderen (via het forum) en u kunt er een online workshop volgen. Wilt u leren hoe u pijn als gevolg van de scheiding voor uw kind kan beperken? Dat kan met behulp van deze training op https://training.villapinedo.nl/

Professionele hulp

De jeugdprofessional van het wijkteam van de gemeente Halderberge en het algemeen maatschappelijk werk en geld & recht van Surplus werken samen op het gebied van vragen rondom scheiden. 

Vragen over de kinderen?

Neem contact op met de jeugdprofessional van gemeente Halderberge

Bel naar telefoonnummer 14 0165 (op werkdagen tussen 9 en 12 uur) of stel uw vraag via het meldingsformulier van het wijkteam.

Vragen over relaties?

Neem contact op met Surplus maatschappelijk werk:

Bel naar telefoonnummer 0165-313100 of halderberge@surplus.nl

Vragen over praktische zaken?

Neem contact op met Surplus geld & recht / sociaal raadsliedenwerk:

Bel naar telefoonnummer 0165 313100 of sociaalraadslieden@surplus.nl

Gezamenlijk gesprekken, wanneer u beiden vragen heeft over meerdere onderwerpen, zijn ook mogelijk. De informatie en de gesprekken zijn gratis.

Huiselijk geweld?

Ontstaan er toch veel ruzies ondanks bovenstaande tips en ervaart u een gevoel van onveiligheid voor uzelf of uw kindere? Neem dan contact op met Veilig Thuis.

Informatie vanuit de Rijksoverheid

Scheiden: vragen en antwoorden, checklist