Laadpalen voor elektrische auto's

U kunt voor uw elektrische auto een laadpaal bij u in de buurt aanvragen. Openbare laadpalen worden geplaatst en geëxploiteerd door commerciële aanbieders.

Locaties van de laadpalen

De locaties zijn te bekijken via de website www.oplaadpalen.nl

Aanvragen

Voor een laadpunt op eigen terrein heeft u geen vergunning nodig. Houdt er rekening mee dat u geen openbare parkeerplaatsen of parkeerruimte op de openbare weg voor uzelf mag reserveren voor het elektrisch opladen. Voorzieningen vanuit de huisaansluiting over, door of onder openbaar gebied zijn niet toegestaan.

Heeft u een elektrische auto, maar geen mogelijkheid om deze op eigen terrein op te laden? En is er in de directe omgeving ook geen openbare oplaadpaal aanwezig? Dan kunt u een openbare laadpaal bij u in de buurt aanvragen.

Openbare laadpalen worden geplaatst en geëxploiteerd door commerciële aanbieders. Hiervoor hebben wij een overeenkomst gesloten met Energiek Halderberge. Hier kunt u uw aanvraag voor een laadpaal indienen.

Op dit moment is de doorlooptijd van het aanvragen van een laadpaal tot de plaatsing ervan langer dan gewenst. Het kan tot 9 maanden duren. We werken hard aan versnelling, maar vragen uw begrip.