Glasvezelnetwerk in Halderberge 

Glasvezel in Bosschenhoofd en Oud Gastel 

Bosschenhoofd en een groot deel van Oud Gastel worden aangesloten op glasvezel. In Oud Gastel zijn er enkele straten waar helaas te weinig interesse was en waar Glasvezel Buitenaf dus geen glasvezel kan aanleggen. Alle bewoners die zich hebben aangemeld ontvangen persoonlijk bericht over hun situatie. Meer informatie: glasvezelbuitenaf.nl/gebieden/bosschenhoofd-oud-gastel/


Glasvezel in Stampersgat

Glasvezel buitenaf legt glasvezel aan in De Heen, Kruisland, Lepelstraat, Nieuw-Vossemeer en Stampersgat. Inwoners die hebben aangegeven gebruik te willen maken van een glasvezelaansluiting, hebben een brief gekregen met meer informatie.

Inmiddels worden de aansluitingen op het netwerk gemaakt en wordt het glasvezel ingeblazen. Naar verwachting worden de meeste aansluitingen nog voor de bouwvak 2020 gerealiseerd. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van GlasvezelBuitenaf.

pdf Glasvezelkrant (PDF, 945.02 KB)

Ook de bebouwde kom van Hoeven wordt verglaasd

Op 21 aug 2019 is hiervoor het convenant getekend. Inmiddels zijn in Hoeven ook de meeste graafwerkzaamheden uitgevoerd. KPN is nu druk bezig met het realiseren van de huisaansluitingen. Kijk voor meer informatie op: https://www.kpnnetwerk.nl/

Voor vragen kunt u ook terecht bij het Glasvezel Informatiepunt in Hoeven - St. Janstraat. Elke donderdag zijn er medewerkers van KPN aanwezig om uw vragen te beantwoorden.

pdf Kaart Hoeven aaleg glasvezel (PDF, 623.22 KB)

Glasvezel in het buitengebied

Glasvezel Buitenaf gaf in april aan dat alle inwoners in het buitengebied van de Brabantse Wal en Halderberge in juni op het glasvezelnetwerk zijn aangesloten. Voor de meeste huishoudens is deze planning haalbaar. Voor een aantal deelgebieden is de planning vanwege de gevolgen van de Coronacrisis helaas aangepast. 

Op 2 juni start een tijdelijke actie voor inwoners van het buitengebied die nog geen glasvezelabonnement hebben afgesloten. Lees er meer over in deze nieuwsbrief.


Glasvezel voor bedrijventerreinen

De aanleg van glasvezel op bedrijventerrein Korenweide is afgerond. Bedrijven die vragen hebben over de aanleg van glasvezel op bedrijventerreinen kunnen terecht op de speciale informatiepagina op https://deltazakelijk.nl/