Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2021

Wethouder Hans Wierikx maakte op 7 juli, op voordracht van de jury voor de Cultuurprijzen, de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend. Stem nu op uw favoriet! Dit kan de hele maand september.

  1. Stap 1 van 2. Actieve stap: Begin
  2. Stap 2 van 2: Voltooid
Ik stem op:

Glasvezelnetwerk in Halderberge 

Glasvezel op bedrijventerrein Bosschendijk

DELTA Fiber Netwerk (de opvolger van Glasvezel buitenaf) wil het bedrijventerrein Bosschendijk in Oudenbosch verder verglazen. Op dit moment worden de aanmeldingen geïnventariseerd. Binnenkort volgt bericht over het eindresultaat. Nog interesse? U kunt u nog steeds aanmelden.

Twijfelt u als bedrijf wat voor abonnement het beste bij uw situatie past? Neem dan contact op met een lokale verkoper voor advies. Op de website https://www.deltafibernetwerk.nl/gebieden/bedrijventerreinen-roosendaal-halderberge-en-rucphen/ staat een overzicht met lokale verkopers in de buurt. Ook vindt u daar meer informatie over (de aanleg van) zakelijk glasvezel.


Glasvezel in Stampersgat

Woont u in Stampersgat en heeft u interesse in een glasvezel-aansluiting? Neem dan contact op met Glasvezel buitenaf om de mogelijkheden te bespreken. Voor meer informatie kunt u ook terecht op de website van GlasvezelBuitenaf.


Glasvezel voor bedrijventerreinen

Bedrijven die vragen hebben over de aanleg van glasvezel op bedrijventerreinen kunnen terecht op de speciale informatiepagina op https://deltazakelijk.nl/