Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2019

De jury voor de Cultuurprijs Halderberge maakte tijdens het 4e Halderbergs Cultuur Café de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend. Stem nu op uw favoriet! Dit kan de hele maand september.

Ik stem op:

Geheimhouding persoonsgevens

De gemeente is in het bezit van uw persoonsgegevens. Het gaat om uw naam, adres, geboorteplaats en geboortedatum. U kunt bij de gemeente verzoeken deze persoonsgegevens geheim te houden (verstrekkingsbeperking). De gemeente blijft wel altijd verplicht deze gegevens door te geven aan bijvoorbeeld de Belastingdienst en de Sociale Verzekeringsbank.

Wat u moet weten

Na een aanvraag van geheimhouding geven we uw persoonsgegevens niet door aan:

  • Derden, zoals een notaris of advocaat. Zij krijgen uw gegevens alleen als dit wettelijk verplicht is of als zij gegevens nodig hebben om hun werk te doen
  • Niet-commerciële instellingen, zoals sport- en muziekvereningen of particulieren
  • Stichting Interkerkelijke Ledenadministratie (SILA)

U kunt de geheimhouding van uw persoonsgegevens ook weer opheffen. Wilt u meer informatie? Rijksoverheid Wet basisregistratie personen

Persoonlijk aanvragen

Heeft u geen DigiD? U kunt uw verzoek ook persoonlijk doen. Door middel van onderstaande knop kunt u hiervoor een afspraak maken. Kiest u voor 'algemene info burgerzaken'. Vergeet niet uw geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Maak een afspraak

Kosten

Een verzoek tot geheimhouding persoonsgegevens kost niets.

Uw Reactie
Uw Reactie