Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2021

Wethouder Hans Wierikx maakte op 7 juli, op voordracht van de jury voor de Cultuurprijzen, de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend. Stem nu op uw favoriet! Dit kan de hele maand september.

  1. Stap 1 van 2. Actieve stap: Begin
  2. Stap 2 van 2: Voltooid
Ik stem op:

Cliëntondersteuning

Het kan dat u het niet fijn vindt om alleen een gesprek te voeren met een medewerker van het wijkteam. Of dat u het moeilijk vindt zelf uw vraag goed uit te leggen. Dan kunt u gratis de hulp inschakelen van een cliëntondersteuner. Deze persoon is onafhankelijk en helpt u bijvoorbeeld bij het voorbereiden en voeren van het keukentafelgesprek. Dit is gratis.

Voor cliëntondersteuning kunt u contact opnemen met onder andere MEE West- Brabant via info@meewestbrabant.nl of telefoonnummer 0165-59 32 60. U kunt ook terecht bij de onafhankelijke cliëntondersteuners van Zorgbelang Brabant/Zeeland. Meer informatie kunt u over Zorgbelang vinden op website https://zorgbelang-brabant.nl/over-zorgbelang/wat-doen-wij/adviespunt-zorgbelang/ Tot slot kunt u voor ondersteuning ook bij uw plaatselijke KBO terecht.