Zomerschool

In de vakantietijd liggen veel activiteiten voor senioren stil. De Zomerschool biedt daarom voor deze periode een reeks gevarieerde activiteiten aan. Senioren vanaf 50 jaar kunnen een keuze maken uit het gevarieerde aanbod.

Organisatie

De organiserende werkgroep van Surplus Welzijn bestaat uit vrijwilligers ondersteund door de ouderenwerkers van Etten-Leur, Hoeven, Oud Gastel en gemeente Moerdijk.

Deelname

Deelname is op eigen risico. Er zijn activiteiten die aan een bepaald aantal inschrijvingen gebonden zijn. Er wordt ingeschreven op datum van binnenkomst. Bij overschrijding van het maximum aantal deelnemers krijgt u zo spoedig mogelijk bericht. Bij activiteiten die in het verleden al een keer hebben plaatsgevonden geldt de regel dat nieuwe deelnemers de voorrang genieten.

pdf Programmaboekje Zomerschool (PDF, 1.4 MB)

Inschrijven

U kunt zich tot 15 mei inschrijven voor de activtiteiten van de zomerschool. Vergeet niet allebei de onderdelen van het inschrijfformulier in te vullen.

pdf Inschrijfformulier Zomerschool - blad 1 (PDF, 142.29 KB) pdf Inschrijfformulier Zomerschool - blad 2 (PDF, 129.42 KB)