Win een rondvlucht of parachutesprong met het beste idee voor de toekomst van Halderberge

Publicatiedatum: 
21 jul 2021
De afgelopen periode hebben we op verschillende manieren naar uw visie op uw leefomgeving gevraagd. Zo heeft u een enquête in kunnen vullen, zijn er kernbijeenkomsten georganiseerd en hebben onze medewerkers met onze Keet op verschillende weekmarkten gestaan met de vraag ‘wat vindt u nu écht belangrijk in uw leefomgeving?’. Via deze weg willen wij onze dank uitspreken aan alle inwoners, ondernemers en organisaties in Halderberge die hun visie hebben gegeven.

Heeft u het beste idee?

Stel, u bent voor één dag burgemeester van Halderberge: wat zou u willen doen om onze gemeente nog mooier, duurzamer of prettiger leefbaar te maken? Heeft u bijvoorbeeld een idee om de eenzaamheid in Halderberge tegen te gaan? Of heeft u dé oplossing om jongeren in de kernen te houden? Het mag allemaal. We horen het graag van u en wie weet wint u wel een rondvlucht of parachutesprong!

Hoe kunt meedoen?

Deelnemen kan tot 28 augustus door een mail te sturen naar m.verhulst@halderberge.nl of door het formulier op www.omgevingsvisiehalderberge.nl in te vullen. Onder alle inzendingen wordt een rondvlucht of parachutesprong boven onze gemeente Halderberge verloot. Met de winnaar gaan we ook graag in gesprek om te kijken hoe we samen aan dit idee kunnen gaan werken.

Resultaten die we tot nu toe hebben opgehaald

Alle resultaten van de enquête en de bijeenkomsten zijn terug te lezen via de website www.omgevingsvisiehalderberge.nl. In de zomerperiode gaan wij als gemeente aan de slag met deze resultaten om te komen tot een concept omgevingsvisie. Met dit concept komen we in september bij u terug om te kijken of wij alles goed verwerkt hebben en om te horen wat er beter kan!