Werkzaamheden waterleiding Rolleweg in Oud Gastel

Publicatiedatum: 
2 jun 2021
Vanaf 31 mei voert aannemer MVOI BV, in opdracht van Brabant Water, werkzaamheden uit aan de waterleidingen aan de Rolleweg in Oud Gastel. De reden van de werkzaamheden is dat het huidige waterleidingnet in de wijk in de jaren 60 is aangelegd en aan vernieuwing toe is. Door de vernieuwing kunnen bewoners ook in de toekomst altijd op vers kraanwater rekenen.

Wat houden de werkzaamheden in?

In het totaal vernieuwt de aannemer ongeveer 1,3 kilometer leidingen in de Rolleweg. In sommige gevallen worden ook de wateraansluitingen bij u in de meterkast of -put vervangen. De werkzaamheden nemen in het totaal ongeveer vier weken in beslag.

Wat betekent dit voor u?

De aannemer zorgt ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart van de werkzaamheden. Toch moeten zij u af en toe storen. Dit is helaas onvermijdelijk. Wanneer de werkzaamheden bij u in de straat uitgevoerd worden:

Heeft u misschien tijdelijk even geen water. Is een onderbreking in de watervoorziening nodig? Dan vindt deze plaats tussen 07:30 uur en 17:00 uur. Hierover wordt u tijdig geïnformeerd.

Moet de aannemer soms ook bij u in huis of in de voortuin aan de leiding werken. Ook dan maken zij een afspraak met u.

Om uw gezondheid en de gezondheid van de monteurs  te beschermen zijn er maatregelen opgesteld. Kijk voor meer informatie op www.brabantwater.nl/corona.

Wilt u op de hoogte blijven van de werkzaamheden?

Kijkt u dan voor actuele informatie op de website: www.waterstoring.nl/brabantwater. Wilt u meer informatie tijdens de uitvoering? Neemt u dan contact op met de uitvoerder van aannemer MVOI BV. Het telefoonnummer is 06-82409301. U kunt ook mailen naar: brabantwater@mvoi.nl.