Werkzaamheden en afsluitingen Hoeven, rioolwerkzaamheden en reconstructie Sint Janstraat

Publicatiedatum: 
28 apr 2021
Maandag 22 maart zijn de werkzaamheden voor het project Sint Janstraat in Hoeven gestart. Zowel de aannemer als de nutsbedrijven zijn in het centrum van Hoeven werkzaam. Hierdoor zijn verschillende wegen afgesloten.

Maandag 22 maart is de firma Heijmans gestart met de geplande werkzaamheden in de Hertenlaan, Raadhuisplein en de Sint Janstraat in Hoeven. De werkzaamheden bestaan uit het vervangen van de riolering en de bestrating. De werkzaamheden zullen in fases uitgevoerd worden en de verwachting is dat deze half november van dit jaar klaar zullen zijn.

Ook worden er in de Sint Janstraat e.o. nog werkzaamheden uitgevoerd door de nutsbedrijven. Geprobeerd wordt om deze werkzaamheden zoveel mogelijk te combineren met de werkzaamheden van de aannemer, maar dit is niet altijd mogelijk.

Werkzaamheden Heijmans:

Vanaf dinsdag 6 april is de Sint Janstraat vanaf de kruising met de Akkerlingen tot aan de kruising met de Tuin van Gerlagh afgesloten voor het doorgaande verkeer. De kruising met de Akkerlingen is ook afgesloten voor het verkeer.

Werkzaamheden nutsbedrijven:

Vanaf maandag 3 mei is de Sint Janstraat tussen de Hertenlaan en de kruising Bovenstraat afgesloten voor het doorgaande verkeer. De kruising met de Bovenstraat is wel open voor het verkeer.