Werkzaamheden Doorgaande Route Oudenbosch vanaf maandag 19 juni

Publicatiedatum: 
16 jun 2017

Rotonde Zandeweg-Spuilaan-Duiventoren

Met ingang van maandag 19 juni wordt er gewerkt aan de rotonde Zandeweg-Spuilaan-Duiventoren. Begin juli schuift de aannemer verder op richting Kuivezand (Oud Gastel). Er is vanaf die week tot halverwege de maand augustus geen verkeer meer mogelijk vanuit de straten Spuilaan en Duiventoren richting Oud Gastel. Dit geldt niet alleen voor het autoverkeer, maar ook voor het fietsverkeer. Zowel automobilisten als fietsers worden omgeleid. De kaarten van deze omleiding vindt u op onderstaande website.

De Drie Weikes

De Drie Weikes is bereikbaar via de Oudenbossche Koepelbaan (rondweg). U volgt de borden centrum Oudenbosch. Na de spoorwegovergang aan de Vaartweg / Molenstraat  volgt u de verwijzingsbordjes van De Drie Weikes.

Bewoners van de wijk Spui kunnen omrijden via de Molenstraat - Vaartweg - Oudenbossche Koepelbaan (Rondweg). Bewoners van de straten Duiventoren, Zoutlaan en West-Vaardeke als ook van de omliggende straten ontvangen deze week een brief met een advies welke route(s) zij kunnen nemen nu er niet via de rotonde gereden kan worden.

Bereikbaarheid Baarlebossche

In de loop van de week van 19 juni is de Baarlebossche voor het verkeer weer toegankelijk via de
Ste Bernaertsstraat en via de Bosschendijk, Beukenlaan. Met ingang van die week houden we de toegang tot de Baarlebossche via het Groene Woud nog tot en met 16 juli 2017 open. Dit doen we om iedereen weer aan de situatie te laten wennen dat er weer langs de moskee en tennisvereniging gereden kan worden. Na 16 juli vervalt de toegang via het Groene Woud en wordt deze weer afgesloten voor het gemotoriseerd verkeer.

Voor de meest actuele informatie rondom de werkzaamheden verwijzen wij u naar de website www.doorgaanderouteoudenbosch.nl en de gratis app Doorgaande Route Oudenbosch die zowel in de Google Play Store als in de Apple Store te downloaden is.