Wensboom-actie voor uw vrijwilligerswensen

Publicatiedatum: 
4 nov 2020
Rotary Halderberge – Seppe wil vrijwilligers helpen om hun vrijwilligerswerk nog beter uit te kunnen voeren. Ze roept alle vrijwilligers op om hun wensen voor Halderbergse inwoners in de wensboom te hangen. Deze boom is ‘geplant’ in de hal van het gemeentehuis en staat er tot 19 december. Komt u liever niet naar het gemeentehuis? Ook via de Facebookpagina van de Rotary kunnen wensen worden ingestuurd, gewoon vanuit uw stoel.

Een wens moet bedoeld zijn om het welzijn van inwoners van Halderberge te verbeteren. Alleen wensen die niet op een andere manier vervuld kunnen worden, komen in aanmerking. Maak duidelijk waarom en voor wie het zo belangrijk is om juist uw wens te vervullen!  

Rotary Halderberge – Seppe maakt na sluiting van de wensboomactie een keuze uit de wensen. Daarna maken zij bekend hoe ze gaan bijdragen aan het vervullen van de wens. Vorig jaar zijn wensen van vrijwilligers voor Stichting Alzheimer en het Ziekentridium vervulling gegaan.

Meer informatie

Zie www.rotary.nl/halderbergeseppe of neem contact op met heer Geert van Kaam (06-53744887) of de heer Erik van Loon (06-11562056).