Wensboom-actie voor uw vrijwilligerswensen

Publicatiedatum: 
30 okt 2019
Rotary Halderberge – Seppe organiseert dit jaar een Wensboom actie in Halderberge. Zo wil de Rotary bijdragen aan het maatschappelijk leven in de gemeente Halderberge. Veel vrijwilligers dragen hieraan bij. De wensboomactie is bedoeld om juist de vrijwilligers een hart onder de riem te steken. De Rotary wil hen helpen om hun vrijwilligerswerk nog beter uit te kunnen voeren. Hun wensen voor Halderbergse inwoners staan bij deze actie voorop!

Waar staat de Wensboom en wanneer?

Als Halderbergse vrijwilliger van  jong tot oud, bent u welkom om een wens te komen ophangen in de boom. De Wensboom is “geplant” op een tafel in de publiekshal van het gemeentehuis. De boom staat daar van 1 november tot 15 december 2019.

Waar moet uw wens aan voldoen?

Een wens moet bedoeld zijn om het welzijn van inwoners van Halderberge te verbeteren. Alleen wensen die niet op een andere manier vervuld kunnen worden, komen in aanmerking. Maak duidelijk waarom en voor wie het zo belangrijk is om juist uw wens te vervullen! Beschrijf uw wens op een kaartje en hang het kaartje in de boom. 

Gaat uw wens in vervulling? Doe mee!

Rotary Halderberge – Seppe maakt na sluiting van de wensboomactie een keuze uit de wensen. Daarna maken zij bekend hoe ze gaan bijdragen aan het vervullen van de wens. 

Meer informatie

Zie www.rotary.nl/halderbergeseppe of neem contact op met heer Van Kaam (06-53744887) of de heer A. Hellemons (06-53410590).