Wegwijzer voor ondernemers

Binnen de gemeente

Partners vd gemeente

Milieuklachten

Ervaart u overlast van geur, geluid, trillingen of stof? Ziet u verontreiniging of afvaldumpingen?
Meld het via www.milieuklachtencentrale.nl of 073 6812821

Veiligheid

  • Dringende spoed: 112
  • Vermoeden van onraad of ‘niet pluis’: politie, tel. 0900 8844
  • Geen spoed, wel brandweer nodig: bel 0900-0904.
  • Anoniem informatie geven over criminaliteit en misdaad kan via www.meldmisdaadanoniem.nl of 0800 - 7000
  • Bij twijfel: bel 14 0165 en vraag naar een medewerker van openbare orde & veiligheid

inhalderberge.nl

Zoek en vind bedrijven, instellingen en verenigingen in Oudenbosch, Hoeven, Bosschenhoofd en Stampersgat. Vind alles in Halderberge op 1 plek. InHalderberge.nl 

Staat u er al bij? Alle bedrijven, verenigingen, organisaties en instellingen in Halderberge zijn welkom op InHalderberge.nl. Een vermelding is gratis. Aanmelden kan op inHalderberge.nl/contact

Inkoopbureau West-Brabant

Inkoopbureau West-Brabant is een samenwerkingsverband op het gebied van inkoop en aanbestedingen in de regio Zuid-West Nederland. Het inkoopbureau is een stichting, opgericht door en voor haar deelnemers, namelijk gemeenten en andere non-profit organisaties. 

Het inkoopbureau ondersteunt en adviseert haar deelnemers op het gebied van inkoop en contractmanagement. De gemeente maakt op gebied van inkoop gebruik van de diensten van het Inkoopbureau.

Kamer van Koophandel 

Bij de Kamer van Koophandel kun je terecht voor het inschrijven van je bedrijf of het doorgeven  van wijzigingen in je bedrijfsgegevens. Daarnaast kun je er ook terecht voor het bestellen van producten uit het handelsregister of voor advies of informatie over ondernemen. 

Rewin

Rewin is de regionale ontwikkelings- en investeringsmaatschappij. Rewin helpt snel, deskundig en kosteloos bij kantoor & bedrijfsvestiging in West-Brabant, groei en financiering van het bedrijf en hebben verschillende regionale projecten voor startende en gevestigde ondernemers uit West-Brabant. 

Werkplein Hart van West-Brabant

Het Werkplein Hart van West-Brabant is er voor alle inwoners van de gemeenten Etten-Leur, Halderberge, Moerdijk, Roosendaal, Rucphen en Zundert. Het Werkplein biedt informatie en advies over werk, inkomensondersteuning, advies en ondersteuning op maat om 'naar vermogen' te participeren en te werken of om uit schulden, armoede of sociaal isolement te komen en te blijven.

De6voorondernemers

Zit u als ondernemer momenteel in zwaar weer en kunt u wel wat hulp en/of advies gebruiken? Of heeft u behoefte aan tips over hoe u uw onderneming nog verder kan laten groeien? Op dit platform bieden specialisten vanuit diverse expertises aan om kosteloos met u mee te denken, met name op gebied van geldzaken.