Wegwerkzaamheden Bosschendijk en Nijverheidsweg Oudenbosch

In opdracht van de gemeente Halderberge start BAM Infra BV op maandag 10 juni met werkzaamheden op de Bosschendijk en de Nijverheidsweg in Oudenbosch. Beide wegen worden gereconstrueerd.

Op de Bosschendijk wordt op sommige plaatsen de fundering vervangen en wordt de asfaltdeklaag vernieuwd. Daarna sluiten we het straatwerk weer aan op bestaande verharding en worden de groenvakken aangeplant. Op de Nijverheidsweg gaat niet alleen het asfalt eruit, maar er worden ook kolken en huisaansluitingen vervangen. Beide wegen zijn zo weer toekomstbestendig.

Blijf op de hoogte met de BouwApp

Download gratis ‘de BAM BouwApp’ op uw smartphone voor de actuele informatie, planning en omleidingsroutes. U vindt het project onder de naam “Reconstructie Bosschendijk Oudenbosch.”

In de BouwApp bij 'Planning' kunt u per fase een afbeelding bekijken waarop het afgesloten wegdeel is aangegeven.

Planning en fasering

Bosschendijk

In de fasen hieronder is de weg dicht voor gemotoriseerd (vracht)verkeer. Fietsers op de Bosschendijk hebben te allen tijde doorgang via de bestaande fietspaden.

Fase 1Rotonde De Stoet (Zouavenlaan/Prof. Mulderslaan) t/m eerste inrit benzinepomp10 juni t/m 28 juni
Fase 2Tweede inrit benzinepomp t/m huisnr. 1731 juli t/m 19 juli
 Bosschendijk open voor verkeerBouwvak 22 juli t/m 11 augustus
Fase 3a/bHuisnr. 173 t/m rotonde Bosschendijk (Velletriweg)12 aug t/m 4 okt


Bewoners aan de Bosschendijk waarvan de opritten niet bereikbaar zijn, kunnen op de parkeerstroken aan de Bosschendijk parkeren en vanaf daar te voet over het bestaande voetpad hun woningen bereiken.
De benzinepomp blijft altijd vanuit één richting bereikbaar.

Nijverheidsweg

De werkvakken op de Nijverheidsweg worden volledig afgesloten voor alle verkeer. 

Fase 1Nijverheidsweg Oost - Blauwe Hoefweg10 juni t/m 14 juli
 Nijverheidsweg open voor verkeerBouwvak 22 juli t/m 11 augustus
Fase 3Nijverheidsweg West - Bosschendijk12 aug t/m 15 sept

Bedrijven aan de Nijverheidsweg blijven bereikbaar, in sommige gevallen is dat op een naastgelegen parkeerplaats.

Openbaar vervoer

Voor lijn 311, 611 en de buurtbus lijn 211 wordt een omleiding ingesteld.
Vanwege de verkeersveiligheid is besloten om de bus niet door de woonwijken om te leiden. Dit betekent dat de bushaltes op de Bosschendijk komen te vervallen tussen de rotondes De Stoet en de rotonde bij de N640.

Vervangende haltes

Lijn 311: Er komen vervangende haltes bij gemeentehuis Oudenbosch (richting Breda) en bij het station (richting Oud-Gastel).
Lijn 611 en 211: Er komt een vervangende halte bij het gemeentehuis Oudenbosch, alleen richting Breda.
Voor actuele informatie kunt u ook kijken op: www.arriva.nl/omleidingen

Meer informatie

Heeft u naar aanleiding van de brief toch nog vragen? Dan kunt u voor alle vragen en opmerkingen over de uitvoering van de werkzaamheden contact opnemen met de omgevingsmanager van BAM Infra, Wendy van den Broek, e-mail infraregio.zuid@bam.com of telefoon 06-13392703.

Inloopspreekuur

BAM organiseert wekelijks op woensdagochtend van 11.00-12.00 uur een inloopspreekuur in de bouwkeet. BAM maakt via de BouwApp bekend waar de bouwkeet komt te staan.

Aanleg glasvezel Nijverheidsweg

Voorafgaand aan de hierboven genoemde werkzaamheden door BAM Infra, wordt er in de Nijverheidsweg ook gestart met de aanleg van een tweede lijn glasvezel. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd door Glaspoort (KPN). Glaspoort zal glasvezel aanleggen op het gehele bedrijventerrein. De werkzaamheden zijn afgestemd met BAM Infra.  

Heeft u andere vragen?

Heeft u vragen over iets anders dan de uitvoering van de werkzaamheden door BAM of Glaspoort? Dan kunt u contact opnemen met onze toezichthouder Dennis Vissenberg en/of directievoerder Pieter-Jaap Kraal. Zij zijn beiden te bereiken via het algemene telefoonnummer van de gemeente: 0165-390500.