Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2021

Wethouder Hans Wierikx maakte op 7 juli, op voordracht van de jury voor de Cultuurprijzen, de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend. Stem nu op uw favoriet! Dit kan de hele maand september.

  1. Stap 1 van 2. Actieve stap: Begin
  2. Stap 2 van 2: Voltooid
Ik stem op:

Vraag uw Mantelzorgwaardering aan!

Publicatiedatum: 
8 sep 2021
Mantelzorg is erg waardevol. Mantelzorgers maken het mogelijk dat een ander zo lang mogelijk zelfstandig kan blijven. De gemeente Halderberge waardeert haar mantelzorgers en daarom mag Surplus namens de gemeente ook dit jaar de mantelzorgwaardering aanbieden. Deze mantelzorgwaardering kunt u vanaf nu aanvragen.

Deze waardering bestaat uit waarderingsbonnen met een totale waarde van € 125 die u kunt inleveren bij diverse lokale ondernemingen. De zorgvrager kan deze bonnen aanvragen voor 1 mantelzorger.

Dus verleent u zorg voor een naaste die meer is dan gebruikelijk? Vraag dan de mantelzorgwaardering aan. U kunt deze tussen 1 september en 31 oktober 2021 aanvragen via www.mantelzorghalderberge.nl Op deze website vindt u ook de voorwaarden waaraan u moet voldoen om de mantelzorgwaardering aan te vragen. Let op: de mantelzorgwaardering moet u elk jaar opnieuw aanvragen, omdat de situatie veranderd kan zijn.

Wilt u de aanvraag liever op papier ontvangen? Bel dan met Surplus op telefoonnummer 0165-313100, zodat zij het formulier kunnen opsturen.  Zijn er vragen over de waardering? Neem contact op met Surplus en vraag naar Patricia den Bakker of Tessa van Verseveld. Ook kunt u mailen naar mantelzorg.halderberge@surplus.nl.