Vraag het Mantelzorgbedankje aan vóór 1 november

Publicatiedatum: 
12 aug 2019
Wilt u uw mantelzorger bedanken? Of bent u mantelzorger? Vraag dan het Mantelzorgbedankje aan! Dit is een bedrag van € 100 en 5 waardebonnen van € 20,00 per stuk die u kunt besteden bij de deelnemende lokale ondernemers. Vraag voor 1 november 2019 het bedankje aan door het aanvraagformulier in te vullen.

Hoe komt u aan het aanvraagformulier?

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor het MantelzorgBedankje moet u voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • Uw mantelzorger staat geregistreerd bij ContourdeTwern;
  • Uw mantelzorger zorgt meer dan 8 uur per week en langer dan 6 maanden per jaar voor u;
  • De mantelzorger zorgt in eigen tijd en onbetaald voor u;
  • U bent inwoner van de gemeente Halderberge (uw mantelzorger hoeft dat niet te zijn);
  • In het geval van een huisgenoot moet de mantelzorg de gebruikelijke zorg overstijgen.

Hoe werkt het?

U, als zorgvrager of als mantelzorger die de aanvraag heeft gedaan, krijgt het geldbedrag van € 100 op de bankrekening gestort. Als zorgvrager kunt u dit besteden aan een bedankje voor uw mantelzorger. Daarnaast krijgt u vijf cheques van elk € 20. Deze cheques kunt u inleveren bij lokale ondernemers. Heeft u meerdere mantelzorgers? Dan kunt het bedrag verdelen. U krijgt het geldbedrag op uw rekening gestort en de cheques haalt u tussen 18 november en 29 november op bij één van de inlooppunten. Deze zijn te vinden op onze website.

Vragen?

Heeft u vragen over mantelzorg? Neem dan contact op mantelzorgondersteuner Ingrid van de Pol van ContourdeTwern via mailadres ingridvandepol@contourdetwern.nl. U kunt ook bellen naar 06-10526950.