Verhuur bovenverdieping Veerhuis Oud Gastel

De gemeente Halderberge is eigenaar van Dorpshuis ’t Veerhuis in Oud Gastel aan de Veerkensweg 22. Het is mogelijk om de bovenverdieping van dit pand te huren voor een periode van 5 tot maximaal 10 jaar. De gemeente zoekt naar een betrouwbare huurder die de verdieping voor deze periode wil huren.

Voor de verhuur is een aanbestedingsprocedure ingericht op TenderNed 

Voorwaarden

Een geïnteresseerde kan zich inschrijven wanneer hij bereid is de minimale huurprijs te betalen. Het minimale bedrag van de inschrijving begint vanaf € 15.000 per jaar. Dit bedrag is exclusief BTW, gas, water, licht, schoonmaak, onderhoud, lift en servicekosten. Er kan geen gebruik worden gemaakt van andere ruimtes in het gebouw dan aangegeven.

Geïnteresseerd?

Voor geïnteresseerde partijen organiseert de gemeente Halderberge een schouwbijeenkomst, waarbij de bovenverdieping van 't Veerhuis kan worden bezichtigd. Deze bijeenkomst zal plaatsvinden op 18 juli 2024. Dit kan op twee tijdstippen, van 13:00 tot 14:00 uur en van 14:00 tot 15:00 uur. Tijdens deze bijeenkomst kunnen potentiële huurders de ruimte inspecteren en vragen stellen over de biedingsprocedure en de voorwaarden.

Aanmelden of vragen?

De contactpersoon namens de aanbestedende dienst is Vera Horsch, inkoopadviseur, V.horsch@wijzijnkarel.nl. U kunt zich voor de schouw ook bij haar aanmelden.