Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2020

Wethouder Hans Wierikx maakte op woensdagavond 1 juli, op voordracht van de jury voor de Cultuurprijzen, de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend.
De genomineerden zijn dit jaar: Mark Buijs (inspirator cultureel erfgoed), Aad Rijpsma (schilder/kunstenaar) en Joep de Wildt (tonprater). Stemmen op uw favoriet kan tot 1 oktober.

  1. Stap 1 van 2. Actieve stap: Begin
  2. Stap 2 van 2: Voltooid
Ik stem op:

Toeristische informatie en evenementen

Iedereen die geïnteresseerd is in wat er te doen is in Halderberge, of zelf informatie wil aanleveren, kan terecht op de toeristische site: Visit Halderberge. Op deze website vindt u een uitgebreide evenementenkalender.

Evenement organiseren

Wilt u zelf een evenement organiseren? Dan kunt u op de pagina evenementen organiseren terecht voor meer informatie. Bekijk ook eens hoe u tijdelijke reclame kunt maken voor uw evenement.

Halderberge bezoeken

Bekijk voor u Halderberge bezoekt eerst eens wat onze prachtige gemeente u te bieden heeft. De gemeente Halderberge bestaat uit 5 kernen: Bosschenhoofd, Hoeven, Oud Gastel, Oudenbosch en Stampersgat. Bij het Toeristisch Informatiepunt in het stationsgebouw van Oudenbosch krijgt u leuke tips voor een heerlijke dag in Halderberge (en omgeving). Het TIP is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 15.00 uur.

Op de website inHalderberge.nl vindt u het totale aanbod van bedrijven, verenigingen, organisaties en instellingen overzichtelijk samen op 1 plaats.

Handige links