Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2019

De jury voor de Cultuurprijs Halderberge maakte tijdens het 4e Halderbergs Cultuur Café de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend. Stem nu op uw favoriet! Dit kan de hele maand september.

Ik stem op:

Toeristische informatie en evenementen

Iedereen die geïnteresseerd is in wat er te doen is in Halderberge, of zelf informatie wil aanleveren, kan terecht op de toeristische site: Visit Halderberge. Op deze website vindt u een uitgebreide evenementenkalender.

Evenement organiseren

Wilt u zelf een evenement organiseren? Dan kunt u op de pagina evenementen organiseren terecht voor meer informatie. Bekijk ook eens hoe u tijdelijke reclame kunt maken voor uw evenement.

Halderberge bezoeken

Bekijk voor u Halderberge bezoekt eerst eens wat onze prachtige gemeente u te bieden heeft. De gemeente Halderberge bestaat uit 5 kernen: Bosschenhoofd, Hoeven, Oud Gastel, Oudenbosch en Stampersgat. Bij het Toeristisch Informatiepunt in het stationsgebouw van Oudenbosch krijgt u leuke tips voor een heerlijke dag in Halderberge (en omgeving). Het TIP is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 tot 15.00 uur.

Op de website inHalderberge.nl vindt u het totale aanbod van bedrijven, verenigingen, organisaties en instellingen overzichtelijk samen op 1 plaats.

Handige links