Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2019

De jury voor de Cultuurprijs Halderberge maakte tijdens het 4e Halderbergs Cultuur Café de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend. Stem nu op uw favoriet! Dit kan de hele maand september.

Ik stem op:

Subsidie Cultuurinitiatieven Halderberge

Culturele instellingen en organisaties uit Halderberge kunnen een beroep doen op de Subsidieregeling Cultuurinitiatieven Halderberge. De culturele activiteiten moeten een inhoudelijke aanvulling zijn op het bestaande culturele aanbod.

Om in aanmerking te komen voor deze subsidie dient voldaan te worden aan de voorwaarden zoals omschreven in de Subsidieregeling Cultuurinitiatieven Halderberge.

pdf Voorwaarden subsidieregeling cultuurinitiatieven Halderberge (PDF, 2.57 MB)

Aanvragen

Aanvragen kunnen t/m 1 april in het jaar van de uitvoering van de activiteit worden ingediend. U logt in met uw DigiD om het formulier digitaal te kunnen ondertekenen. 

Let op: er wordt u gevraagd een activiteitenplan, begroting inclusief dekkingsplan en uittreksel uit het handelregister Kamer van Koophandel mee te sturen. Leg deze stukken van tevoren klaar. U kunt het formulier niet tussentijds opslaan.

Subsidieaanvraag Cultuurinitiatief Halderberge

Uw Reactie
Uw Reactie