Startbijeenkomst Cultuurmaand

Publicatiedatum: 
15 jan 2020
Op 11 september start de jaarlijkse Cultuurmaand met de Open Monumentendag. Om Halderberge tijdens de Cultuurmaand en de Open Monumentendag goed op de kaart te zetten, hebben we uw hulp nodig. Op dinsdag11 februari aanstaande organiseren we daarom vanaf 19.30 uur een culturele netwerkbijeenkomst in het gemeentehuis (inloop vanaf 19.00 uur).

Een bijzonder onderdeel van deze bijeenkomst is de ‘culturele speeddate’. Op een leuke manier kunt u kennismaken met elkaar en contactgegevens uitwisselen.

Anneke Wijn licht toe waarin de Economische Koepel Halderberge u kan ondersteunen en waarvoor u bij hen terecht kunt. Verder kunt u vragen stellen over de Cultuurmaand en Open Monumentendag en wordt u geïnformeerd over de laatste actualiteiten. Wij hopen dat de bijeenkomst  weer leidt tot leuke ideeën, nieuwe contacten en een bijzondere invulling van de Cultuurmaand en de Open Monumentendag.

Aanmelden kan tot en met 31 januari via m.otten@halderberge.nl met vermelding van het aantal personen. Voor meer informatie neemt u contact op met mevrouw C. Voet-Nuiten of mevrouw M. Otten via het telefoonnummer 14 0165.