Prorail werkt aan spoorwegovergangen

Publicatiedatum: 
19 jul 2017
Prorail pleegt in de vakantieperiode groot onderhoud aan de Moerdijkbrug. Omdat er dan geen treinverkeer rijdt tussen Moerdijk en Roosendaal, vinden er in die periode op verschillende tijdstippen werkzaamheden plaats aan het spoor.

Dit heeft als gevolg dat naast de werkzaamheden aan de doorgaande route er tijdelijk extra verkeershinder is door het sluiten van een aantal spoorwegovergangen. 

Op 26 en 27 augustus achtereenvolgens noodzakelijk onderhoud door Prorail plaats aan de spoorwegovergangen bij de Ste Bernaertstraat/Bosschendijk en bij de Molenstraat/Vaartweg. De spoorwegovergang bij de Ste Bernaertsstraat/Bosschendijk is dan geheel gesloten en de spoorwegovergang bij de Molenstraat/Vaartweg kan wel gepasseerd worden aan de hand van aanwijzingen van verkeersregelaars.

Heeft u vragen over de spoorwegwerkzaamheden?

Neem dan gerust contact met op met Prorail via www.prorail.nl/contact. Of
bel 0800 - 776 72 45 (gratis). Dat kan doordeweeks tussen 8.00 uur en 18.30 uur en bij
noodgevallen of ernstige overlast natuurlijk ook buiten kantoortijden.

Tijdelijke bestrating spoorwegovergang Ste Bernaertsstraat/Bosschendijk

Misschien heeft u al gezien dat er aan weerszijden van de spoorwegovergang Ste Bernaertsstraat/Bosschendijk nog een tijdelijke bestrating ligt. Dit komt doordat Prorail de gehele spoorwegovergang nog zal vernieuwen. Prorail heeft ons laten weten dat het zeker niet mogelijk is om dit tegelijk met het noodzakelijk onderhoud op 25 en 26 augustus te doen, maar dat zij dit ingepland hebben in 2018. De planning van Prorail is om de voorbereidingen van de reconstructie van de spoorwegovergang aan de Bosschendijk klaar te hebben rond de jaarwisseling 2017-2018. Wij informeren u op tijd wanneer dit daadwerkelijk zal plaatsvinden. Op dat moment wordt ook de definitieve bestrating aangebracht.