Pluim uitgereikt aan werkgroep Pagnevaartbos

Publicatiedatum: 
14 jul 2020
Op zaterdag 11 juli om 10.30 uur heeft wethouder Jan Mollen namens het college van burgemeester en wethouders een pluim uitgereikt van € 250 aan Erik en Anja Bakker voor het oprichten van de werkgroep Pagnevaartbos in Bosschenhoofd en hun vrijwillige inzet voor onderhoud van het Pagnevaartbos.

Het college besloot al op 31 maart jl. om de pluim toe te kennen. Vanwege alle coronamaatregelen kon de pluim niet eerder worden uitgereikt. Nu de werkgroep weer aan de slag is in het Pagnevaartbos en er in de buitenruimte weer wat meer mogelijk is, zijn Erik en Anja Bakker en de werkgroep zaterdag verrast door de wethouder.

De werkgroep bestaat uit ongeveer 50 vrijwilligers. Om de week zijn zo’n 15/20 vrijwilligers bezig in het bos, zo ook afgelopen zaterdag. De bloemen werden door Anja Bakker doorgegeven aan het oudste lid van de werkgroep. Een fitte dame van 80+ die met veel plezier meehelpt met de vele onderhoudswerkzaamheden in het bos. Erik en Anja Bakker en de werkgroep waren blij met de pluim.