Ook de Gemeenteraad denkt aan u

Publicatiedatum: 
15 apr 2020
Het coronavirus treft ons allemaal. Als leden van de gemeenteraad van Halderberge leven we met iedereen mee, die zich zorgen maakt over hun persoonlijke gezondheid of die van hun dierbaren, maar zeker met degene die al iemand hebben verloren aan het coronavirus. Maar natuurlijk ook met iedereen die zich eenzaam voelt, geldzorgen heeft, waar baanonzekerheid dreigt of die of op een andere manier door het virus is getroffen. De medewerkers van de gemeente doen hun uiterste best om alles zo goed mogelijk voor iedereen te regelen. Zij bieden ondersteuning aan degene, die dat het hardst nodig heeft, want zij zijn er voor u!

Als gemeenteraad willen wij vanzelfsprekend ook ons steentje bijdragen. Samen met elkaar gaan we de problemen, die op ons afkomen zo goed mogelijk het hoofd bieden. We houden ons daarbij uiteraard aan de maatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen en door echt naar elkaar om te zien.

Een klein gebaar, van praktische hulp tot een telefoontje of kaartje, kan een groot verschil maken. Er kan veel, ook als we 1,5 meter afstand tot elkaar moeten houden. Als gemeenteraad wensen wij iedereen het allerbeste toe in deze onrustige-  en onzekere tijden.

Kijk voor landelijke en lokale informatie over het coronavirus op de website van onze gemeente

De gemeenteraad van Halderberge:

Gisela van Beek, Ruud Beerendonk, Margo Bol, Simone Dirven, Claudia van Domburgh, Jean-Marie Frerichs, Thijs Graste, Hans van Gurchom, Frits Harteveld, Harold van Hoof, Gerard Huijpen, Gert Logt, Sharona Malfait, Will Meurer, Toos Ossenblok, Jan Paantjens, Jurgen Pertijs, Heleen van Rijnbach, Frank Rockx, Carel Roovers, Bert Suijkerbuijk en Anton Tielen.