Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2020

Wethouder Hans Wierikx maakte op woensdagavond 1 juli, op voordracht van de jury voor de Cultuurprijzen, de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend.
De genomineerden zijn dit jaar: Mark Buijs (inspirator cultureel erfgoed), Aad Rijpsma (schilder/kunstenaar) en Joep de Wildt (tonprater). Stemmen op uw favoriet kan tot 1 oktober.

  1. Stap 1 van 2. Actieve stap: Begin
  2. Stap 2 van 2: Voltooid
Ik stem op:

Onkruid verwijderen

Onkruid verwijderen gebeurt op verschillende manieren:

  • Een borstelwagen gevolgd door een veegactie
  • Heetwatertechniek (Wave)
  • Branden

Er worden 2 à 3 rondes (afhankelijk van de weersomstandigheden) in de periode april-september gereden. De gebruikte methodes worden toegepast op locaties waar het onkruid op de stoep of straat zichtbaar is. Het is onvermijdelijk dat tussen de onkruidrondes door onkruid op de stoep of straat aanwezig is.Een onderhoudsronde duurt een aantal weken.

Ronde Oudenbosch/Hoeven

Via Kom Noord, Spui, wijk Ankerstraat, wijk Albano, wijk Pagnevaart, wijk Velletri en daarna industrieterrein Bosschendijk.

Vervolgens centrum Hoeven, gevolgd door de wijken gelegen tussen de Bovenstraat en de Bovendonksestraat en daarna wijk Bovendonk.

Ronde Stampersgat/Bosschenhoofd/Oud Gastel

Start in Stampersgat, gaat vervolgens naar Bosschenhoofd. Daarna Oud Gastel het centrum, de Karolinawijk, plan West, Plan Zuid, Meire Weikes.

Heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u dit hier melden.