Ondernemersadvisering; hulp voor (startende) ondernemers

Hulp bij de start, de ontwikkeling of bedrijfsvoering van uw onderneming

Bel 088-1717920 voor hulp bij de start, de ontwikkeling of bedrijfsvoering van uw onderneming! De adviseurs van het Ondernemersklankbord (OKB) helpen graag. 

Maak een afspraak!

Neem voor vragen of het maken van een afspraak tijdens kantooruren contact op met een adviseur via 088-1717920 of mail naar team-westbrabant@ondernemersklankbord.nl Tijdens het spreekuur (alleen op afspraak) bespreekt u uw vraagstuk met een adviseur. U kunt starten met een adviseringstraject met hulp van de adviseurs van het Ondernemersklankbord of wordt doorverwezen naar een van de partner-dienstverleners. U kunt in elke bedrijfsfase om hulp vragen: 

  • bij de start van de onderneming
  • bij alle aspecten van de bedrijfsvoering en ontwikkeling
  • bij faillissementspreventie
  • bij de bedrijfsopvolging en bedrijfsbeëindiging 

Locatie en tijden spreekuur

Het OKB-team in de regio West-Brabant houdt wekelijks spreekuur. Op donderdag tussen 10.00 en 12.00 uur in de even weken zijn zij in het gemeentehuis van Halderberge. Let op: maak van tevoren een afspraak.

Kosten

Voor een adviestraject van een half jaar betaalt u een mimumdonatie van slechts 150 euro. De adviseur komt in die periode ca. 6 tot 8 keer op bezoek.

Zij gingen u voor

Wendy van de Lande van BLOOM Interim:
“Ik ben op het spreekuur vooral geholpen, omdat ik daar mijn problemen heb kunnen blootleggen. Ik ben zo tot de kern, de essentie gekomen en heb vandaar zichtbaar gekregen welke stappen ik moest gaan nemen.”

Manon Wiskerke van pASSendwijzer:
“Na een gesprek op het spreekuur van het Ondernemersklankbord kun je weer verder, er is zoveel ruis in je hoofd, maar door erover te praten kom je vooruit” 


Financiële hulp

Steun voor kleine zelfstandigen (Bbz)

Als zelfstandig ondernemer kunt u in (tijdelijke) financiële problemen komen. Soms heeft u dan recht op financiële ondersteuning of hulp om vanuit een bijstandsuitkering een eigen bedrijf te beginnen. Meer informatie: https://werkpleinhartvanwest-brabant.nl/bbz

Uitkering voor oudere ex-ondernemers (IOAZ)

Als u erover denkt om te stoppen als zelfstandig ondernemer omdat u onvoldoende inkomen uit uw bedrijf heeft, komt u mogelijk in aanmerking voor een IOAZ-uitkering. IOAZ staat voor Inkomensvoorziening oudere en gedeeltelijk arbeidsongeschikte gewezen zelfstandigen. Meer informatie: https://werkpleinhartvanwest-brabant.nl/ioaz

Uw Reactie
Uw Reactie