Ondernemersadvies nodig?

Publicatiedatum: 
9 jan 2018
Bent u ondernemer en zoekt u hulp bij de start van uw onderneming, alle aspecten van de bedrijfsvoering en ontwikkeling, faillissementspreventie of de bedrijfsopvolging of bedrijfsbeëindiging? Denk dan aan de ervaren adviseurs van Stichting Ondernemersklankbord.

Spreekuur voor ondernemers

Elke twee weken is een adviseur van Ondernemersklankbord op afspraak aanwezig in het gemeentehuis van Halderberge. De spreekuren voor de komende maanden staan gepland op 11 en 25 januari en 8 en 22 februari.

Neem voor vragen of het maken van een afspraak tijdens kantooruren contact op met een adviseur van het team West-Brabant via 088-1717920 of mail naar:  teamwestbrabant@ondernemersklankbord.nl.

Tijdens het spreekuur (alleen op afspraak) bespreekt u uw vraagstuk met een adviseur. Het gesprek met een van de adviseurs is volledig vertrouwelijk en verplicht tot niets. Indien nodig wordt u doorverwezen naar een van de partner-dienstverleners.

Over Stichting Ondernemersklankbord

Stichting Ondernemersklankbord is een landelijk netwerk met meer dan 300 adviseurs en één van de grootste, onafhankelijke non-profitorganisaties die zich belangeloos voor u inzetten. In de ruim 35 jaar heeft het OKB al meer dan 70.000 ondernemers effectief geholpen met bedrijfsadvies. Stichting Ondernemersklankbord werkt samen met de gemeenten Halderberge, Etten-Leur, Moerdijk, Rucphen en Zundert. Meer informatie is ook te vinden op www.ondernemersklankbord.nl