Meedenkbijeenkomst en enquête Woonzorgvisie Halderberge

De gemeente Halderberge wil dat al haar inwoners goed kunnen wonen. Ook ouderen en inwoners met een zorg- of ondersteuningsvraag. De doelen om dat te bereiken gaan we opschrijven in een woonzorgvisie. Die visie bepalen we als gemeente niet alleen. Daar willen we u graag over laten meedenken.

Denk mee tijdens de meedenkbijeenkomst woonzorgvisie Halderberge in uw buurt

Tijdens de bijeenkomst denkt u met ons mee over:

  • het langer thuis kunnen blijven wonen van ouderen
  • welke voorzieningen in uw dorp of wijk nodig zijn voor ouderen en inwoners met een zorg- of ondersteuningsvraag om goed te kunnen wonen
  • welke ondersteunings- of informatiebehoefte er is voor het samen werken aan vitale wijken waar iedereen welkom is en mee kan doen

Enquête wonen en zorg

U kunt ons ook helpen voor de meedenkbijeenkomsten door het invullen van een vragenlijst over uw ervaringen met het prettig wonen in uw huis en uw woonomgeving. De uitkomsten van de vragenlijst gebruiken we tijdens de meedenkbijeenkomst in uw dorp. U kunt de vragenlijst tot 8 mei 2023 invullen.

Ga naar de vragenlijst

Meedenkbijeenkomsten

Wenst u deel te nemen aan de meedenkbijeenkomst in uw dorp? Meld u dan aan via m.vereecken@halderberge.nl onder vermelding van ‘Meedenkbijeenkomst woonzorgvisie’.

Bosschen-hoofd                     Stampersgat Oud Gastel  Hoeven Ouden-bosch
17 mei 31 mei 1 juni 5 juni 6 juni
18.30 – 20.00 uur 18.30 – 20.00 uur 18.30 – 20.00 uur   18.30 – 20.00 uur 18.30 – 20.00 uur

Steunpunt ’t Bosschehuys

Steunpunt Stampersgat Huiskamer van Gastel   Huiskamer van Doeve Steunpunt De Mulder
Midzomerplein 4 Havenstraat 4 Veerkensweg 71a Halderberg 74 Professor Mulderslaan 97

Heeft u vragen?

Neem dan contact op met Eefke Hendrickx of Mariska Vereecken via telefoonnummer 14 0165. Wij zien uit naar de resultaten van de enquête en begroeten u graag tijdens een van de meedenkbijeenkomsten!