Kennis maken met de burgemeester? Samen hapje eten!

Publicatiedatum: 
20 mrt 2017
Voor het kennismakingsprogramma met de nieuwe burgemeester van Halderberge, zijn er nu data gereserveerd waarop inwoners en/of instellingen en verenigingen de burgemeester te eten kunnen vragen. In de maanden maart tot en met juli dit jaar wil burgemeester Jobke Vonk-Vedder bijna wekelijks aanschuiven voor het avondeten bij mensen thuis of bij instellingen en verenigingen.

Halderbergse inwoners, instellingen en verenigingen kunnen zich daarvoor inschrijven door een bericht te sturen met vermelding van de reden waarom de burgemeester juist bij hen moet komen eten naar communicatie@halderberge.nl. Aanmeldingen moeten vóór maandag 3 april aanstaande ingestuurd zijn. Het aantal beschikbare data is beperkt. Na een selectie te hebben gemaakt van de leukste aanmeldingen, wordt een datum gepland in overleg met de aanvragers.

Al bij haar aantreden eind vorig jaar heeft burgemeester Jobke Vonk-Vedder aangegeven graag zoveel mogelijk in contact te treden met Halderbergse inwoners, bedrijven, organisaties en verenigingen. Het opbouwen van een band met inwoners noemde de burgemeester één van de mooiste en meest bevoorrechte aspecten van haar ambt. Op dit moment zijn de kennismakingsgesprekken en -bezoeken in volle gang. Tot en met eind juni zijn al heel wat kennismakingen ingepland.