Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2020

Wethouder Hans Wierikx maakte op woensdagavond 1 juli, op voordracht van de jury voor de Cultuurprijzen, de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend.
De genomineerden zijn dit jaar: Mark Buijs (inspirator cultureel erfgoed), Aad Rijpsma (schilder/kunstenaar) en Joep de Wildt (tonprater). Stemmen op uw favoriet kan tot 1 oktober.

  1. Stap 1 van 2. Actieve stap: Begin
  2. Stap 2 van 2: Voltooid
Ik stem op:

Hoe ziet de gemeentelijke organisatie eruit

De gemeente Halderberge ontwikkelt zich voortdurend. Zo kunnen wij onze burgers, ondernemers en bezoekers zo goed mogelijk van dienst zijn. Hoe wij dat doen, kunt u zien in ons filmpje ‘Organisatieontwikkeling’

In dat filmpje krijgt u aan de hand van een voice-over en specifieke tekeningen informatie over het zaakgericht werken en burger- en overheidsparticipatie. Ook de bestuurs- en organisatievisie worden behandeld, net zoals de gewenste organisatiecultuur en onze eigen Halderbergse school. 

Wij zijn trots op onze gemeentelijke organisatie en voelen ons sterk betrokken bij elkaar en onze inwoners. We leren continue bij en tonen lef om te vernieuwen. Op die manier inspireren wij elkaar en kunnen we onze inwoners ondersteunen, stimuleren en onderling verbinden.

Uw Reactie
Uw Reactie