Halderbergse leerlingen tonen voor de 5e keer hun talent

Publicatiedatum: 
13 apr 2018
In het kader van de Cultuurmaand wordt dit jaar al weer voor de vijfde keer de talentenwedstrijd ‘Halderbergs Talent’ georganiseerd. De afgelopen vijf jaar konden leerlingen van de basisscholen zich voor deze wedstrijd via school inschrijven om hun talent op het gebied van dans, zang en muziek te laten zien. Om nog meer leerlingen te bereiken, mogen dit jaar zowel Halderbergse leerlingen uit groep 5, 6, 7 en 8 van het basisonderwijs, als Halderbergse leerlingen van groep 1 en 2 van het voortgezet onderwijs zich aanmelden. Ook Halderbergse kinderen die (binnen deze leeftijdsgrenzen) buiten de gemeente op school zitten, zijn welkom om mee te doen.

Voorronde

Dit jaar wordt voor het eerst een officiële voorronde gehouden op woensdag 6 juni vanaf 14.00 uur. Alle aanmeldingen gaan dit jaar via deze voorronde en niet meer via de basisscholen. Tijdens deze voorronde kan het talent in het gemeentehuis getoond worden aan een speciaal hiervoor samengestelde jury met de burgemeester als voorzitter. Wanneer leerlingen die dag niet aanwezig kunnen zijn, kan bij de aanmelding een filmpje ingestuurd worden. Deze filmpjes worden dezelfde middag bekeken. Degenen die doorgaan naar de finale, krijgen dat aan het einde van de dag te horen.

Finale

De finale vindt plaats op vrijdag 21 september vanaf 19.00 uur in Cultureel Centrum Fidei et Arti in Oudenbosch. Onder aanmoediging van vele fans wordt dan de top drie van Halderberge bekend gemaakt. Deze talenten mogen hun optreden nog een keer vertonen tijdens de uitreiking van de Cultuurprijs Halderberge op zaterdag 6 oktober 2018 in Cultureel Centrum Fidei et Arti.

pdf Bekijk de flyer Halderbergs Talent 2018 (PDF, 735.88 KB)

Aanmelden

Alle aanmeldingen dienen vóór 24 mei binnen te zijn. Dit kan rechtstreeks via een aanmeldformulier Halderbergs Talent 2018.

Meer informatie

Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Nelleke van Aken, Coördinator Marktplaats Cultuureducatie, via marktplaats@cultuureducatiehalderberge.nl of 06-51826931