Gemeente vanaf 23 maart alleen op afspraak in ochtenden geopend

Publicatiedatum: 
18 mrt 2020
De gemeente Halderberge past vanaf maandag 23 maart haar dienstverlening aan. Vanaf die dag is het gemeentehuis alleen op afspraak geopend van 8.30 uur tot 12.00 uur. U kunt niet meer zonder afspraak in het gemeentehuis terecht, behalve bij de snelbalie voor het afhalen van documenten. Ook de snelbalie is alleen in de ochtend open.

Het gemeentehuis is elke werkdag van 8.30 uur tot 12.00 uur telefonisch bereikbaar via 14 0165. Vanaf 23 maart is de publieksbalie van Burgerzaken in de ochtend geopend op afspraak. De wijkteams zijn telefonisch bereikbaar tussen 9.00 uur en 12.00 uur via telefoonnummer 14 0165. Het Omgevingsloket is in de ochtend telefonisch bereikbaar. Deze maatregelen gelden tot en met 6 april.

Wilt u een afspraak maken? Dat kan via www.halderberge.nl. Let op: betalen kan alleen met uw pinpas. Wij nemen geen contante betalingen aan.

Wilt u de gemeente bereiken? U kunt ook een e-mail sturen naar gemeente@halderberge.nl. De gemeente is via Twitter bereikbaar via @Halderberge of via Facebook.

Wilt u meer informatie over het Corona virus? Kijk dan op www.halderberge.nl, www.rivm.nl of www.vrmwb.nl