Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2020

Wethouder Hans Wierikx maakte op woensdagavond 1 juli, op voordracht van de jury voor de Cultuurprijzen, de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend.
De genomineerden zijn dit jaar: Mark Buijs (inspirator cultureel erfgoed), Aad Rijpsma (schilder/kunstenaar) en Joep de Wildt (tonprater). Stemmen op uw favoriet kan tot 1 oktober.

  1. Stap 1 van 2. Actieve stap: Begin
  2. Stap 2 van 2: Voltooid
Ik stem op:

Geef uw mening over duurzame energie in de gemeente Halderberge

Publicatiedatum: 
17 jul 2020
Gemeente Halderberge werkt in de energieregio West-Brabant mee aan de Regionale Energiestrategie (RES). Met de RES werken we samen aan een duurzame toekomst. Een rode draad is dat West-Brabant werkt vanuit de ambitie dat de energietransitie haalbaar en betaalbaar is. Met oog voor innovatie en zorgvuldig gebruik van de ruimte. In de RES beschrijven we hoe en waar we als energieregio duurzame energie gaan opwekken. De Concept-RES is onlangs gepubliceerd.

Nu gaan we aan de slag om de plannen verder uit te werken. Daarbij is de mening van inwoners uit de regio ontzettend belangrijk. Als betrokken inwoner krijgt u de ruimte voor het delen van uw vragen, wensen en verwachtingen. De energieregio West-Brabant heeft daarom samen met het PON een vragenlijstonderzoek voor inwoners uit de regio samengesteld. Dit onderzoek loopt t/m 31 augustus.

Geef uw mening over windenergie, zonne-energie en de toekomst van uw regio. Bezoek snel www.hetpon.nl/RES-west en doe mee met het onderzoek!