Stem op uw favoriet: Cultuurprijs 2021

Wethouder Hans Wierikx maakte op 7 juli, op voordracht van de jury voor de Cultuurprijzen, de genomineerden voor de Halderbergse Cultuurprijzen bekend. Stem nu op uw favoriet! Dit kan de hele maand september.

  1. Stap 1 van 2. Actieve stap: Begin
  2. Stap 2 van 2: Voltooid
Ik stem op:

Geef uw mening en verbeter de website

Uw mening is belangrijk voor ons. Daarmee kunnen wij namelijk aan de slag om onze dienstverlening nog beter af te stemmen op uw wensen en behoeften.

Smileys

U kunt onze digitale dienstverlening beoordelen. Op een groot deel van de pagina's op deze website vindt u 'Smileys'.  Door te kiezen voor een groene, oranje of een rode smiley kunt u snel en eenvoudig uw mening geven. U ziet de smiley's op diverse webpagina's rechtsonder.

Uw mening telt!

Uw mening is belangrijk voor ons. Daarmee kunnen wij namelijk aan de slag om onze dienstverlening nog beter af te stemmen op uw wensen en behoeften. Op onze website kunt u laten weten of u tevreden bent over de gevonden informatie. Wij stellen het zeer op prijs als u onze dienstverlening beoordeelt. Dit kan in 30 seconden.

Bent u tevreden over onze dienstverlening

Bent u tevreden over onze dienstverlening of heeft u suggesties? Zoekt u dan contact met de gemeente. Wij komen hierover graag met u in gesprek.

Bel 14 0165 of stuur ons een e-mail: gemeente@halderberge.nl 

Anoniem

Uw reactie is altijd anoniem, tenzij u ons laat weten wie u bent of wanneer u specifiek verzoekt om contact met u op te nemen.

Tips of suggesties

Heeft u tips en suggesties om onze service te verhogen? Die kunt u via de smileys, maar ook telefonisch, schriftelijk of via gemeente@halderberge.nl aan ons doorgeven.

Uw Reactie
Uw Reactie